Rămâi conectat

Sport

Test tare pentru FC Unirea Alba Iulia cu Voinţa Sibiu

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Sâmbătă, la ora 11.30, FC Unirea Alba Iulia va susţine cel mai tare test al iernii, în deplasare, cu Voinţa Sibiu, echipă clasată pe locul al 14-lea în Liga 1-a, revenită marţi din stagiul din Antalya. După întâlnirea recentă cu Aurel Şunda, este un nou duel cu ex-uniriştii, întrucât în tabăra sibiană există numeroşi jucători ce au activat în trecut în Cetatea Marii Uniri. Antrenorii Alexandru Pelici şi Darius Miclea (ex-FC Unirea Alba Iulia) îi au sub comandă pe foştii „alb-negrii” N. Grigore, Beza, D. Tătar, Zăgrean, Dâlbea şi C. Maghici, dar şi pe zlătneanul Cl. Bunea. Divizionara secundă n-a pierdut niciuna dintre cele 5 partide de verificare jucate cu formaţii din Liga a III-a (CS Zlatna, Sănătatea Cluj, FC Cisnădie, Seso Câmpia Turzii, FC Hunedoara), păstrându-şi imaculată poarta.
lVerdict final pentru M. Mariş
Atacantul Mihai Mariş, fiul taragotistului turdean Mihai Mariş va afla după jocul de sâmbătă dacă va fi păstrat în efectivul divizionarei secunde. Acesta a jucat în tur la Unirea Floreşti (Liga a 3-a) şi a mai fost în probe la Alba Iulia în repetate rânduri în ultimii ani. Accidentarea lui Mădularea în meciul cu FC Hunedoara face aproape sigură renunţarea la serviciile sale. Pe de altă parte însă Voicu Florea (26 ani, Farul Constanţa, 4 jocuri în tur) şi Mihai Petrescu (25 ani, 3 goluri în 15 meciuri în toamnă la Mureşul Deva) au primit girul antrenorului Stelian Gherman, o altă certitudine fiind albaiulianul Andrei Ianc (23 ani) în fapt o revenire la clubul-mamă. „Dacă ne vom înţelege asupra contractelor cu cei doi, atunci aceştia vor evolua în retur la Alba Iulia”, a concluzionat preşedintele Mihai Dăscălescu.
lSchuller convocat la lotul naţional Under 18
Fundaşul Eduard Schuller (17 ani), curtat în această iarnă de Pandurii Tg Jiu, Sportul Studenţesc şi Poli Timişoara va participa timp de 3 zile la un stagiu centralizat al echipei naţionale Under 18, programat în perioada 22-25 februarie, la Mogoşoaia sau Buftea (în funcţie de starea terenurilor). „Deocamdată l-am convocat pe Schuller, dar mai am în vedere un alt apărător unirist, Ionuţ Stan, despre care am primit referinţe bune în ultima perioadă”, a concluzionat Adrian Vâsâi, antrenorul lotului tricolor. Schuller, împreună cu Fabian Himcinschi (transferat la Empoli) a fost prezent anul trecut la turneul final al Campionatului European Under 17 din Serbia.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea