Test tare pentru FC Unirea Alba Iulia cu Voinţa Sibiu

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

    Sâmbătă, la ora 11.30, FC Unirea Alba Iulia va susţine cel mai tare test al iernii, în deplasare, cu Voinţa Sibiu, echipă clasată pe locul al 14-lea în Liga 1-a, revenită marţi din stagiul din Antalya. După întâlnirea recentă cu Aurel Şunda, este un nou duel cu ex-uniriştii, întrucât în tabăra sibiană există numeroşi jucători ce au activat în trecut în Cetatea Marii Uniri. Antrenorii Alexandru Pelici şi Darius Miclea (ex-FC Unirea Alba Iulia) îi au sub comandă pe foştii „alb-negrii” N. Grigore, Beza, D. Tătar, Zăgrean, Dâlbea şi C. Maghici, dar şi pe zlătneanul Cl. Bunea. Divizionara secundă n-a pierdut niciuna dintre cele 5 partide de verificare jucate cu formaţii din Liga a III-a (CS Zlatna, Sănătatea Cluj, FC Cisnădie, Seso Câmpia Turzii, FC Hunedoara), păstrându-şi imaculată poarta.
lVerdict final pentru M. Mariş
Atacantul Mihai Mariş, fiul taragotistului turdean Mihai Mariş va afla după jocul de sâmbătă dacă va fi păstrat în efectivul divizionarei secunde. Acesta a jucat în tur la Unirea Floreşti (Liga a 3-a) şi a mai fost în probe la Alba Iulia în repetate rânduri în ultimii ani. Accidentarea lui Mădularea în meciul cu FC Hunedoara face aproape sigură renunţarea la serviciile sale. Pe de altă parte însă Voicu Florea (26 ani, Farul Constanţa, 4 jocuri în tur) şi Mihai Petrescu (25 ani, 3 goluri în 15 meciuri în toamnă la Mureşul Deva) au primit girul antrenorului Stelian Gherman, o altă certitudine fiind albaiulianul Andrei Ianc (23 ani) în fapt o revenire la clubul-mamă. „Dacă ne vom înţelege asupra contractelor cu cei doi, atunci aceştia vor evolua în retur la Alba Iulia”, a concluzionat preşedintele Mihai Dăscălescu.
lSchuller convocat la lotul naţional Under 18
Fundaşul Eduard Schuller (17 ani), curtat în această iarnă de Pandurii Tg Jiu, Sportul Studenţesc şi Poli Timişoara va participa timp de 3 zile la un stagiu centralizat al echipei naţionale Under 18, programat în perioada 22-25 februarie, la Mogoşoaia sau Buftea (în funcţie de starea terenurilor). „Deocamdată l-am convocat pe Schuller, dar mai am în vedere un alt apărător unirist, Ionuţ Stan, despre care am primit referinţe bune în ultima perioadă”, a concluzionat Adrian Vâsâi, antrenorul lotului tricolor. Schuller, împreună cu Fabian Himcinschi (transferat la Empoli) a fost prezent anul trecut la turneul final al Campionatului European Under 17 din Serbia.

Dan HENEGAR

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

8 Comentarii

Ca si Borcea dinamovistul 17 februarie 2012 at 7:31

Afara cu Steaua din primavara europeana si felicitari celor de la Twente ca au batut aceasta masea stricata ce a luat 5-0 de la Haifa si culmea culmilor a ajuns sa se califice,,Pana aici v-a fost drumu norocos si o ca jucati stelisti finala cailor verzi…Totusi scorul a fost mic dupa ratarile olandezilor…

Alexandru Deaconu 17 februarie 2012 at 7:56

Ai vazut ce fraieri au fost stelistii: daca aruncau bricheta, le dadeam lor meciul, cu 3-0 la „masa verde”…!!!

fan 17 februarie 2012 at 8:39

Unii joaca fotbal…si altii il comenteaza. Asta e diferenta dintre stelisti si restul

Lovin 17 februarie 2012 at 9:13

Fanule, te referi la meciul ala Steaua-Rapid, cand cu bricheta? Apropo, stiu ca s-a terminat 3-0 pt. Steaua, dar nu mai stiu, cine a dat golurile? A fost hattric Deaconu?

jean 17 februarie 2012 at 9:13

aseară…Tatu nu avea ce căuta în echipă…Dănănae a fost aiurea…Prepeliţă …anemic,iar Tătăruşanu…pe nicăieri.şi atunci…cum să cîştigi meciul? ? ?mai mult nu comentez că mă apucă greaţa cînd vb de mitici !

Hai Unirea Alba ! ! !

Lovine 17 februarie 2012 at 13:41

ma refer la eliminarea aia pe care v-am provocat-o in sferturile Uefa si de multiplele umilinte la care v-am supus de-a lungul timpului. M..e rAPID cfr 10 ani ai stat in b si-ai venit acum in A sa-i s..i p..a lu’ STEAUA!!!

Lovin 17 februarie 2012 at 14:40

Nu mi-ai spus, sti si sa behai?!

Lovine 17 februarie 2012 at 19:31

Mai bine oaie decat cioara:)))

Comentariile sunt oprite