Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Societate

Termen prelungit la concursul finanţat de YouthBank

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

    Fundaţia Comunitară Alba a anunţat că termenul de trimitere a proiectelor liceenilor din Alba Iulia pentru concursul de finanţare YouthBank a fost prelungit până vineri, 23 martie, inclusiv. Motivul oficial: dorinţa de a da posibilitatea acestor tineri să realizeze proiecte importante pentru comunitate. Fondul pus la dispoziţia liceenilor de către Fundaţia Comunitară Alba, echipa YouthBank şi partenerii lor are o valoare totală de 21.500 de lei, suma solicitată poate fi între 1.000 de lei şi 2.500 de lei pentru un proiect, iar perioada de implementare a proiectelor va fi de maxim 2 luni (aprilie – mai 2012). Echipele de tineri vor trimite aplicaţiile la adresa [email protected]. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Cu ce ne mai lăudăm în anul 2024 la Alba Iulia: Staţie de autobuz ca în Evul Mediu, în Orizont – ”Doi bolțari sunt… mai trebuie o scândură…”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu ce ne mai lăudăm în anul 2024 la Alba Iulia: Staţie de autobuz ca în Evul Mediu, în Orizont – ”Doi bolțari sunt… mai trebuie o scândură…” O fotografie cu felul în care arată o staţie de autobuz din municipiul Alba Iulia, în cartierul Orizont, a atras atenția internauților, care, mai în glumă mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea