Rămâi conectat

Politică Administrație

Teodor Atanasiu, preşedinte al CJ Alba pentru o noapte. BEJ a decis suspendarea centralizării voturilor până marţi dimineaţă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidatul USL Alba la Consiliul Judeţean, liberalul Teodor Atanasiu, a trecut pe primul loc în faţa lui Ion Dumitrel (PDL), potrivit datelor parţiale furnizate de Biroul Electoral Judeţean luni, la ora 18.00. Potrivit acestora, Atanasiu are 55.032 voturi, cu 220 mai multe decât Ion Dumitrel care cumulează 54.812 voturi.

Situaţia este una provizorie şi este de aşteptat să se schimbe marţi dimineaţă când Biroul Electoral Judeţean va relua centralizarea voturilor. Mai sunt de introdus datele din patru circumscripţii – Alba Iulia, Sebeş, Roşia de Secaş şi Roşia Montană. Voturile de aici vor înclina din nou balanţa în favoarea lui Ion Dumitrel având în vedere că la Alba Iulia, Roşia de Secaş şi Roşia Montană primarii PDL au câştigat detaşat.

În urma numărătorii paralele efectuată de PDL, Ion Dumitrel s-ar situa peste Teodor Atanasiu cu circa 3.000 de voturi. Rezultatele oficiale vor fi cunoscute de-abia în cursul zilei de marţi, 12 iunie.

BEJ Alba a decis luni seară suspendarea centralizării datelor din cauza oboselii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea