Teodor Atanasiu, deputat PNL: Câtă ipocrizie mai aveţi în dotare, domnule Băsescu?

Dacă mai exista pentru români vreun dubiu că preşedintele Băsescu nu poate pune în practică niciodată ceea ce spune – ba mai mult decât atât, excelează în inventarea a tot felul de scenarii grosolane, menite să-i favorizeze exclusiv propriile interese, fără a ţine vreun moment cont de consecinţele grave răsfrânte asupra ţării, săptămâna trecută dumnealui şi-a dat toată silinţa să devină ridicol de ipocrit!
Astfel, pe ordinea de zi a recentei şedinţe a CSAT a apărut un punct absolut abracadabrant: „o strategie de refacere a credibilităţii externe a ţării”, pe care o doreşte nimeni altul decât cel care a decredibilizat-o!
Că Traian Băsescu nu are niciun fel de scrupule sau mustrări de conştiinţă – atunci când face zob imaginea României doar pentru a arăta lumii întregi că a primit rolul de victimă, am putut constata uluiţi cu toţii în perioada de campanie a referendumului pentru suspendarea sa din funcţia de preşedinte!
De asemenea, am văzut foarte limpede şi cât de eficientă este armata sa de denigratori, excelent plătiţi din banii contribuabililor români, pentru a-i facilita acestuia primirea, drept premiu pentru interpretare, a unui număr cât mai consistent de aliaţi externi care să-i accepte jocul!
Dar cred că Traian Băsescu întrece orice limită a inimaginabilului, doar pentru că-şi permite să se joace oricând şi oricum cu soarta acestei ţări! Cum este posibil, domnule Băsescu, să cereţi tot dumneavoastră, în CSAT, aprobarea unui plan de refacere a credibilităţii României după ce aţi făcut-o pulbere, cu ajutorul tertipurilor utilizate şi a faimoasei echipe de uzurpatori, aducând ţării semnificative prejudicii? Să înţelegem oare că aţi uitat, din iulie şi până acum, că v-aţi întrecut, de parcă eraţi într-o competiţie acerbă, împreună cu camarila din dotare, să călcaţi în picioare România, să denigraţi, până la penibil, majoritatea instituţiilor statului şi să le folosiţi pe altele pe post de instrumente politice personale, fără să vă pese vreo secundă cât de grave vor fi consecinţele acestor demersuri?
Nu a fost suficient că, prin toate cele semnalate mai sus, aţi şters, ca şi când n-ar fi existat, votul a 7,5 milioane de români, doar de dragul scaunului de la Cotroceni, anulând astfel voinţa unei majorităţi populare impresionante? Sau că aţi vehiculat, de parcă am fi fost vreo ţară din lumea a treia, minciuna uriaşă, că USL dă în România o lovitură de stat, punând astfel în pericol viitorul economic al ţării şi ideea de democraţie într-un stat membru al UE?
V-aţi folosit de români doar ca să obţineţi cele mai importante funcţii în stat şi apoi i-aţi umilit fără jenă! V-aţi folosit de partide şi de oameni politici, până aţi mai trecut vreo punte a interesului de moment şi apoi aţi făcut orice pentru a-i distruge! Acum demonstraţi că vă folosiţi de propria ţară, numai pentru a vă credibiliza minciunile şi a vă estompa ipocrizia!
Dar fără şanse, domnule Băsescu! Nu vă mai crede nimeni! Aţi mai contabilizat zilele trecute încă o faptă reprobabilă, prin instrucţiunile date acoliţilor dumneavoastră din Parlamentul European: terfelirea imaginii domnului Leonard Orban, unul dintre cei mai calificaţi tehnicieni din ţara asta, doar pentru că nu vă mai este personal de folos! Aţi utilizat şi cu ministrul Leonard Orban aceeaşi metodă sinistră: deşi nu a fost niciodată implicat politic – deci nu i se poate reproşa apartenenţa la USL sau la alt partid – acum nu mai e bun pentru că USL l-a păstrat ca ministru şi-l recomandă pentru un post european! Dumneavoastră, domnule Băsescu l-aţi pus pe Leonard Orban ca ministru când vă era necesar ca să vă spele imaginea dezastruoaselor dumneavostră guvernări şi acum dictaţi umilirea lui internaţională!
Pentru toate acestea nu există decât o singură concluzie şi anume că PDL-ul, cu tot camuflajul său recent în ARD, eurodeputaţii săi, Monica Macovei, Cristian Preda, Elena Băsescu şi Traian Ungureanu, dar şi conducătorul lor iubit, Traian Băsescu, suferă, in corpore, de acelaşi sindrom incurabil: cel al antiromânismului profund!

 

ELIT

ADEZIUNE PLUS

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Claudiu Răcuci, fostul deputat PNL de Alba, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării: Decizia, publicată în Monitorul Oficial

Claudiu Răcuci, fostul deputat PNL de Alba, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării: Decizia, publicată în Monitorul Oficial… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

16 Comentarii

Ce mai e pe la DNA, Atanasiule? 4 octombrie 2012 at 15:25

cum a ramas cu mobilizarea garoilor la referendum?

nyco 4 octombrie 2012 at 16:04

….e culpa lui Basescu,mai lasa-ne ,poate ai altceva mai bun de facut,….

eba 4 octombrie 2012 at 16:03

..exact atata ,cata nesimtire ai tu ,tradatorule…

Costel* 4 octombrie 2012 at 16:34

Sa ne taiasca bine mult iubitul si fericitul nostru Guvernator neofanariot „LINGE BAROS” pana la imbarcarea definitiva alaturi de grupul dumnealui de pupisti pe vasul de croaziera „GHERLA” …

agora 4 octombrie 2012 at 17:09

Neuronule stingher, tu intelegi ceea ce debitezi?

Costel* 4 octombrie 2012 at 22:13

@ agora o agora Basescu e cu si in dumneavoastra, sigur veti fi urmasul dumnealui in tot ce a facut si face. Astept sa va dau votul la noile alegeri … sigur pentru functia de Guvernator.

Alex Danila 4 octombrie 2012 at 16:57

Sa fim seriosi,Eutanasiule…Nu e cum spui tu.Imaginea Romaniei e patata de cand e USL-ul la Putere,caci nu avusesem pana atunci atatea avertismente si pierderide finantari pe programele de fonduri UE!
Si nu Basescu s-a „intrecut”,Crin,care,din iulie pana in septembrie,nu s-a ocupat de GUVERNARE,ci doar de scandal,sub eternul scop:doborarea lui Basescu!

alinuta cu ochii rosii 4 octombrie 2012 at 17:26

Asta-i cea mai faina poza a tipului, data pina acum publicitatii-daca Basescu o trimitea la Bruxelles , imaginea Romaniei era de demult restabilita.

Aiudeanul liber(al) 4 octombrie 2012 at 17:57

Asta-i dus de tot. Intreg occidentul arata cu degetul catre USL si in special catre cei doi Ponta si Antonescu, acuzand ca situatia actuala li se datoreaza si el il acuza pe Basescu. Fac pariu ca in opinia lui incendiul izbucnit la blocul acela cu 11 etaje a fost cauzat de Basescu.
Oare cine este mai ipocrit el sau Basescu. Am auzit ca vrea sa candideze pe colegiul Aiud- Ocna Mures, pai sa vina in zona ca o sa ia voturi atat cat sa se faca de rusine, astra daca pingeaua de pe obrazul lui mai poate sa se roseasca.

Aurelian 4 octombrie 2012 at 20:12

Iar ai luato 2pe aratura” Eutanasiule, si il confunzi, din nou, pe Basascu, cu, Cacarau!

Ce autostrada... 5 octombrie 2012 at 8:14

Chiar asa, apropo de ipocrizia lui Basescu, ce autostrada va trebuie ba fratilor, ca nea Base al vostru a zis ca Romaniei nu-i trebuie autostrazi, ca “nici nu stiti ce frumoasa-i Romania din elicopter”…! Asa ca ia terminati cu prostiile si luati-o voi usurel pe potecuta, la munca dragi tovarasi, “extrageti din ecuatie PDL-ul” (vorba unui mosulica pe aici pe forum, parca Status QUO-si zice !), pacat ca el, PDL-ul nici nu mai exista, ca daca ar mai fi fost el si piticania de Boc, acum taiam panglici la inaugurari de autoatrazi intr-o veselie, tot din metru in metru de autostrada (chit ca a doua zi se surpa autostrada sau se bloca cu “drum inchis”) vorba aceea “cu PDL-ul nostr-n frunte, Vom avea autostrazi multe”, cred ca si pana la buda am fi mesr tot pe autostrada…! Dar ce pacat, PDL-ul nu mai e si vai mama noastra, ca de pe autostrada am fi sarit direct in telegondolele lui Udrea, care ne-ar fi dus direct in parcurile de distractii din paduri, am fi facut “o miuta” pe terenurile de sport in panta, “la nocturna” fara curent electric si la urma, ne-am fi racorit in bazinul olimpic de la Pitesti, chiar daca acesta e inchis din cauza “organigramei” (Ce daca toate aste au fost facute din salariile si pensiile taiate…) Dar, din pacate, nu-i decat un vis, PDL-ul nostru drag nu mai e, asa ca, usurel, usurel, pe potecuta si lasati prostiile…! Hai, salut!

alexandru 5 octombrie 2012 at 9:22

singura problema este aceea a indivizilor care voteaza un asemenea personaj.

Eu, de exemplu... 5 octombrie 2012 at 13:06

Eu, de exemplu, am sa o votez pe EBA…! Sau pe Udrea, sau pe Roberta…! Astea-s bune, rau…!

Aurelian 5 octombrie 2012 at 12:32

Pe Dracu, Eutanasiu a intrat in starea critica, de cand Basescu la mazilit din functia de Ministru MApN, si crasneste din dinti ca ii crapa. Uitativa la poza lui ce falci a facut. Acum ii in stare sa il acuze pe Basescu, si daca nu trag clopotele la Catredala, obsesia lui a intrat in stare de paranoie. De fapt are o jena sa recunoasca ca de fapt vinovat ii Pacalici(Ponta), si Cacarau de scaderea drastica a credibilitatii Romaniei in lume!

Costel* 5 octombrie 2012 at 21:01

Mesaj pupincurist basisist scris de un securist care la vremea lui se ocupa de implementarea in subsolul institutiei la unii a dragostei fata de „tovarasu” cel mai iubit. Instructia a ramas. S-a schimbat numai Guvernatorul ….

ioanlup 6 octombrie 2012 at 18:05

tineo tot asa atanasiule nu vezi ce ciuda le e la alti

Comentariile sunt oprite