Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Teodor Atanasiu, deputat PNL: Câtă ipocrizie mai aveţi în dotare, domnule Băsescu?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dacă mai exista pentru români vreun dubiu că preşedintele Băsescu nu poate pune în practică niciodată ceea ce spune – ba mai mult decât atât, excelează în inventarea a tot felul de scenarii grosolane, menite să-i favorizeze exclusiv propriile interese, fără a ţine vreun moment cont de consecinţele grave răsfrânte asupra ţării, săptămâna trecută dumnealui şi-a dat toată silinţa să devină ridicol de ipocrit!
Astfel, pe ordinea de zi a recentei şedinţe a CSAT a apărut un punct absolut abracadabrant: „o strategie de refacere a credibilităţii externe a ţării”, pe care o doreşte nimeni altul decât cel care a decredibilizat-o!
Că Traian Băsescu nu are niciun fel de scrupule sau mustrări de conştiinţă – atunci când face zob imaginea României doar pentru a arăta lumii întregi că a primit rolul de victimă, am putut constata uluiţi cu toţii în perioada de campanie a referendumului pentru suspendarea sa din funcţia de preşedinte!
De asemenea, am văzut foarte limpede şi cât de eficientă este armata sa de denigratori, excelent plătiţi din banii contribuabililor români, pentru a-i facilita acestuia primirea, drept premiu pentru interpretare, a unui număr cât mai consistent de aliaţi externi care să-i accepte jocul!
Dar cred că Traian Băsescu întrece orice limită a inimaginabilului, doar pentru că-şi permite să se joace oricând şi oricum cu soarta acestei ţări! Cum este posibil, domnule Băsescu, să cereţi tot dumneavoastră, în CSAT, aprobarea unui plan de refacere a credibilităţii României după ce aţi făcut-o pulbere, cu ajutorul tertipurilor utilizate şi a faimoasei echipe de uzurpatori, aducând ţării semnificative prejudicii? Să înţelegem oare că aţi uitat, din iulie şi până acum, că v-aţi întrecut, de parcă eraţi într-o competiţie acerbă, împreună cu camarila din dotare, să călcaţi în picioare România, să denigraţi, până la penibil, majoritatea instituţiilor statului şi să le folosiţi pe altele pe post de instrumente politice personale, fără să vă pese vreo secundă cât de grave vor fi consecinţele acestor demersuri?
Nu a fost suficient că, prin toate cele semnalate mai sus, aţi şters, ca şi când n-ar fi existat, votul a 7,5 milioane de români, doar de dragul scaunului de la Cotroceni, anulând astfel voinţa unei majorităţi populare impresionante? Sau că aţi vehiculat, de parcă am fi fost vreo ţară din lumea a treia, minciuna uriaşă, că USL dă în România o lovitură de stat, punând astfel în pericol viitorul economic al ţării şi ideea de democraţie într-un stat membru al UE?
V-aţi folosit de români doar ca să obţineţi cele mai importante funcţii în stat şi apoi i-aţi umilit fără jenă! V-aţi folosit de partide şi de oameni politici, până aţi mai trecut vreo punte a interesului de moment şi apoi aţi făcut orice pentru a-i distruge! Acum demonstraţi că vă folosiţi de propria ţară, numai pentru a vă credibiliza minciunile şi a vă estompa ipocrizia!
Dar fără şanse, domnule Băsescu! Nu vă mai crede nimeni! Aţi mai contabilizat zilele trecute încă o faptă reprobabilă, prin instrucţiunile date acoliţilor dumneavoastră din Parlamentul European: terfelirea imaginii domnului Leonard Orban, unul dintre cei mai calificaţi tehnicieni din ţara asta, doar pentru că nu vă mai este personal de folos! Aţi utilizat şi cu ministrul Leonard Orban aceeaşi metodă sinistră: deşi nu a fost niciodată implicat politic – deci nu i se poate reproşa apartenenţa la USL sau la alt partid – acum nu mai e bun pentru că USL l-a păstrat ca ministru şi-l recomandă pentru un post european! Dumneavoastră, domnule Băsescu l-aţi pus pe Leonard Orban ca ministru când vă era necesar ca să vă spele imaginea dezastruoaselor dumneavostră guvernări şi acum dictaţi umilirea lui internaţională!
Pentru toate acestea nu există decât o singură concluzie şi anume că PDL-ul, cu tot camuflajul său recent în ARD, eurodeputaţii săi, Monica Macovei, Cristian Preda, Elena Băsescu şi Traian Ungureanu, dar şi conducătorul lor iubit, Traian Băsescu, suferă, in corpore, de acelaşi sindrom incurabil: cel al antiromânismului profund!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Berghin a scos la licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice schimbarea imobilului școlii din localitatea Henig în capelă și centru de cateheză. Licitația are o valoare de peste 1,1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea