Teodor Atanasiu: „ALDE și PMP-ul nu vor intra în Parlament!”

Senatorul Teodor Atanasiu, fostul președinte al vechiului PNL Alba, a declarat joi pentru psnews.ro că ALDE și PMP nu vor intra în Parlament la alegerile parlamentare de la sfârșitul anului.

atanasiu-iohannis„Începând cu sfârștul acestui an, în urma alegerilor parlamentare ALDE va deveni un partid neparlamentar și o alianță cu partide neparlamentare nu știu dacă va interesa pe cineva. ALDE și PMP-ul sunt partide care nu vor intra în Parlamentul României, noi vrem să guvernăm România. Noi o să facem un program de guvernare, în aceste zile lucrăm la el și vom încerca să facem o majoritate parlamentară pentru a putea guverna”, ne-a spus Atanasiu.

ELIT

Citește și: Teodor Atanasiu, despre fuziunea PDL-PNL: „Ne-am ținut de nas și am făcut un compromis. Liderii lor o sa dispară rând pe rând!”

Mai mult, acesta a adăugat și că: ”Asta ar vrea domnul Tăriceanu să se întâmple, de fapt, orice analiză atentă a declarațiilor politice din ultimul timp, relevă o similitudine perfectă cu pozițiile pe care Tăriceanu și Băsescu le au vis-a-vis de instituțiile de forță ale statului român. Nu știu dacă cineva poate să îmi spună că există vreo deosebire, cel puțin în ultimele șase luni între declarațiile lui Traian Băsescu și declarațiile lui Călin Popescu Tăriceanu, în rest sunt speculații pe care domnul Tăriceanu le face încercând să mai câștige capital politic, este târziu și nu cred că are vreo șansă”.

Citește și: Ioan Lazăr (ALDE): Domnule Mircea, rogu-te, nu le lua chiar tot celor din vechiul PNL. Lasă-le măcar consoartele…

Comentând sondajul Avangarde pentru alegerile parlamentare, ale cărui cifre sunt următoarele:

PSD, 37%-38% – 40%
PNL 28% -30%
ALDE 8-9%
PMP şi UDMR intră în Parlament cu 5-6%
USR nu se ştie încă dacă intră în Parlament, Alianţa lui Marian Munteanu nu are vizibilitate.

Atanasiu a afirmat: ”Sondajul acesta este făcut în bucătărie, probabil. Cred că este un sondaj făcut în bucătărie, și nu pe teren. Este un sondaj plătit de cei care se află în frunte”

Sursa: psnews.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

1 5 august 2016 at 9:14

Ai facut pasul in spate (de pe liste) pe care ti l-a cerut Adriana Saftoiu ? Tu te-ai gasit sa vorbesti bai fonfaitule ? Uita ca ALDE o sa intre in Parlament si va face peste 10% iar PNL nu va trece de 20% la nivel national ! Eu va inteleg ca deja ati intrat in fibrilatii atat voi cat si binomul, dar asta este realitatea.

2 5 august 2016 at 15:38

Corect !

Bulă 5 august 2016 at 16:50

Incorect!

Nenea Iancu 5 august 2016 at 21:48

Corect, incorect !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...