Rămâi conectat

Ştirea Ta

Tentaţiile sunt la tot pasul…

Publicat

în

Înţelegere, iubire, o comunicare excelentă sunt lucruri care dau frumuseţea unui cuplu. Chiar şi aşa nu există relaţia perfectă, mai ales că tentaţiile sunt peste tot şi pot reprezenta momente de răscruce într-un cuplu. Ce tentaţii ne pândesc? Iată câteva exemple:
lInfidelitatea
Cel mai mare inamic al unei relaţii e infidelitatea, tentaţia de a înşela. Pe lânga simplul aspect al fructului interzis care devine mai tentant, infidelitatea poate avea şi cauze mai profunde. Fie că vorbim de rutină, fie unul dintre parteneri s-a îndrăgostit de altcineva. Ambele situaţii pot afecta o relaţie dacă nu există o legătură puternică între cei doi.
lMinciuna
Fiecare dintre noi mai spune câte o minciună mică, uneori chiar pentru a nu-l răni pe partenerul de viaţă. Minciunile nevinovate sunt inofensive şi nu par să afecteze armonia unei relaţii. Problema e atunci când minciunile se ţin lanţ, în acest caz într-un final minciuna dăunează.
lCuriozitatea
Curiozitatea de a testa ceva nou nu are legătură întotdeauna cu trădarea emoţională. Poate unul dintre cei doi îşi doreşte să încerce altceva şi nu are curajul să-şi exprime gândurile. Sau din teama de a nu-şi păta imaginea perfectă preferă să-şi ţină ascunse intenţiile. Curiozitatea este stârnită atunci când ceva lipseşte şi un partener se află în căutarea unor senzaţii noi.
lSexul virtual
Un joc tentant care incită în mod special imaginaţia bărbaţilor şi poate deveni o ispită periculoasă într-o relaţie de durată. Sexul virtual poate porni de la o discuţie banală, fiind o modalitate de a te deschide comunicării. Însă de la vorbe şi discuţii prelungi în faţa camerei web până la o întâlnire faţă în faţă nu mai este decât un singur pas.
lCompromisul
Poate reprezenta un ingredient benefic în orice relaţie. A convieţui împreună înseamnă a împărţi şi a-l accepta pe celălalt cu bune şi cu rele. Însă, niciodată nu încerca să fii ceea ce nu eşti de dragul lui. Dacă renunţi la valori importante care-ţi umbresc personalitatea, tinzi să aduni resentimente şi în timp vei regreta sacrificiile făcute. Aşadar, gândeşte-te de două ori înainte să accepţi un compromis.
lAnturajul
Anturajul nepotrivit poate pune în dificultate o relaţie armonioasă. Acesta poate afecta în special persoanele nesigure, care nu au foarte mare încredere în propriile forţe. De exemplu, imaginea dură a bărbatului trebuie permanent şlefuită în faţa găştii de prieteni. Pentru o înţelegere cât mai bună între anturaj şi relaţie, trebuie stabilite anumite limite. Fereşte-te de acei prieteni care ştiu tot ce-i mai bine pentru tine. Ţine cont de sfatul lor, însă analizează foarte bine situaţia înainte să iei nişte decizii pe care le-ai putea regreta.
lPăstrarea intimităţii
Atât în cazul relaţiilor aflate la început de drum, cât şi în cazul celor de durată, dorinţa de independenţă este la fel de importantă. Intimitatea, acel spaţiu vital pe care nu vrei să-l împarţi uneori nici măcar cu iubitul tău îţi conferă un sentiment deosebit. Depinde de tine cum vei ştii să te faci înţeleasă de la bun început, astfel încât să te bucuri de intimitate şi când iubeşti.

Publicitate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| O vulpe flămândă dă târcoale de câteva seri la „restaurantul” gunoaielor dintr-un cartier din Alba Iulia

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| O vulpe flămândă dă târcoale de câteva seri la „restaurantul” gunoaielor dintr-un cartier din Alba Iulia

De câteva nopți, o vulpe flâmândă, își astâmpără foamea într-unul din cartierele municipiului Alba Iulia, aproape de strada Tulnicului. La lăsarea nopții aceasta vine să cotrobăie prin gunoaie și să se hrănească.

Animalul cu pricina, așa cum rezultă din filmarea trimisă de către un cititor al ZiarulUnirea.ro, nu este într-o condiție tocmai bună și dă semne că ar fi slăbit, poate tocmai de aceea tomberoanele țin loc de „restaurant” și sursă de hrană pentru vulpea surprinsă în filmare.

Electrica Furnizare Discount

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Visul oricărui om: să respire aerul istoriei din Cetatea Alba Carolina alături de mirosul unei mașini de gunoi

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Visul oricărui om: să respire aerul istoriei din Cetatea Alba Carolina alături de mirosul unei mașini de gunoi

Un antreprenor local din Alba Iulia a semnalat astăzi printr-o postare pe mediul de socializare o situație ce naște multe semne de întrebare, iar unul dintre acestea ar fi : cât de sinonimă este administrația locală cu organizarea?

În trecutul apropiat extrem de mulți albaiulieni se întrebau de ce lucrările de trasare a marcajelor rutiere nu pot fi executate pe timp de noapte și este necesar ca și traficul să fie îngreunat pe timpul zilei.

Astăzi este rândul să ne punem aceași întrebare cu privire la serviciul de salubrizare din Cetatea Alba Carolina. Este necesar să îi deranjăm pe turiști și cetățeni cu mirosul unei mașini de gunoi în timpul zilei? Este chiar imposibil să se opereze noaptea?

Electrica Furnizare Discount

Știm – unele voci au să spună că operatorul este pe final de contract și acest lucru nu are să se mai întâmple, că viitorul este aproape, dar noi nu o să înghițim această măslină fiindcă operatorul are un plan stabilit, cum și următorul va avea, iar acel plan este aprobat de administrația locală, printre altele.

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Din ciclul : să facem ca să fie făcut. Dorel „invită” apa în casa oamenilor de pe Bulevardul Încoronării

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | Din ciclul : să facem ca să fie făcut. Dorel „invită” apa în casa oamenilor de pe Bulevardul Încoronării

Zona gării din municipiul Alba Iulia este arhicunoscută pentru problemele pe care le are cu privire la „sensibilitatea” la intemperii. La fiecare ploaie puțin mai puternică și mai hotărâtă zona se inundă, iar această problemă dăinuie de ani buni fără ca cineva să fi găsit până în prezent vreo soluție.

Oamenii ce locuiesc la casele din această zonă trăiesc cu frică, de fiecare dată când plouă, de fiecare dată iși pun speranța într-o doză de noroc : aceea ca apa să nu le ajungă în curți și case. Cum toate acestea nu ar fi fost destule, arhicunoscutul „meșter” Dorel a pus cireașa pe tortul problemei.

Lucrările de asfaltare de pe Bulevardul Încoronării au fost și sunt în așa fel executate încât la o viitoare și sigură inundare a zonei, apa, datorită unghiului de turnare a covorului asfaltic, să fie „invitată” direct în curțile și casele oamenilor, cetățeni albaiulieni plătitori de taxe și impozite.

Electrica Furnizare Discount

Fără să ne mai lungim cu vorba prea mult îl întrebăm pe distinsul ce a declarat război lucrărilor neconforme: o să semnați acest deviz, stimabile?

N-ar strica să vedem totuși o acțiune precum a primarului Piedone și de mâine să vedem freze care rad lipsa de logică cu care a fost executată această lucrare, un primar care să-i scuture pe executanți și să îi tragă de urechi astfel încât să facă ce ar fi fost normal să facă : să respecte niște reguli elementare ale fizicii.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare