Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tehnologia 5G vine și la Alba Iulia! Proiectul de peste 145 000 de lei, lansat în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tehnologia 5G vine și la Alba Iulia! Proiectul de peste 145 000 de lei, lansat în SEAP

Alba Iulia va beneficia în curând de noua tehnologie 5G, ca parte a eforturilor de digitalizare a ,,orașului smart”.

Astfel, primăria Alba Iulia a lansat recent în SEAP, proiectul în valoare de 145.825 de lei.

Potrivit caietului de sarcini, scopul sistemului achiziționat este de a monitoriza și gestiona din punct de vedere energetic în mod integrat infrastructuri publice tip clădire.

Se dorește ca sistemul să poată raporta simplu dar și complex (corelat) consumul energetic, energia reactivă produsă, calitatea energiei furnizate, amprenta de carbon asociată consumului, cât și costul asociat.

Sistemul se va implementa în 3 clădiri diferite anume: sediul Primăriei municipiului Alba Iulia (5 circuite de energie electrică, tip alimentare principală și consumatori), sediul Direcției Programe (12 circuite de energie electrică, tip alimentare principală, cogenerare și consumatori), sediul Liceului Tehnologic din municipiu (7 circuite de energie electrică, tip alimentare principală, cogenerare și consumatori). Circuitele sunt împrăștiate din punct de vedere al amplasării pentru fiecare dintre cele 3 locații.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea