Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Teatrul de Păpuși „Prichindel”, prezent la Festivalul Internațional al Teatrului de Studio – DaFest: „Universul din lanterna magică” poate fi vizionat onine în 5 decembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Teatrul de Păpuși „Prichindel” are bucuria de a fi prezent la un nou festival. Este vorba de Festivalul Internațional al Teatrului de Studio – DaFest, organizat exclusiv online de Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești, aflat în anul 2020 la ediția a XXIV-a. Accesul la spectacole este gratuit.

Teatrul nostru se regăsește în programul DaFest cu spectacolul „Universul din lanterna magică”, scenariul și regia Radu Dinulescu, un spectacol deosebit, care s-a bucurat de un real succes la celebrul Festival de la Avignon, Franța.

„Într-un spaţiu nou, ostil, plin de bolovani şi pietre, dintr-un ou aruncat de destin, se naşte o lume nouă, cu fiinţe stranii dar simpatice. Aceleaşi probleme, aceleaşi mituri, aceleaşi mici poveşti, ne amintesc de propria noastră istorie, de propriile noastre calităţi şi defecte… Lumea, lumile sunt ciclice şi mereu dorinţa de a depăşi condiţia duce fatalmente la catastrofă. Un spectacol care încearcă să ne spună, fără cuvinte, dar cu multă muzică şi culoare, cât de importantă este iubirea, mila şi teama în marea experienţă a vieţii din orice fel de Univers.” – Radu Dinulescu.

Spectacolul poate fi vizionat în data de 5 decembrie, orele 11:30, pe canalele de difuzare ale Teatrului „Alexandru Davila”: http://dafest.ro/, facebook și youtube ale festivalului.

Haideți să fim Toți pentru teatru în această perioadă dificilă pentru toată lumea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 06.05.2024-12.05.2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 06.05.2024-12.05.2024 Distribuție Energie Electrică România – Sucursala Alba anunță întreruperea în alimentarea cu energie electrică, în mai multe localități, în intervalul 6-12 mai 2024. Intreruperile programate pentru intervalul 06.05.2024-12.05.2024 Nr. crt. Data întreruperii Localitatea/Adresa Intervalul orar 1 09/05/2024 MIRASLAU, Sat principala PARTIAL 09.00-16.00 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea