Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia împlinește 71 de ani de existență. Spectacolul „Scufița roșie, surpriză pentru copii, pe 1 septembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia împlinește 71 de ani de existență. Cu această ocazie, prichindeii sunt așteptați pe 1 septembrie la cel mai nou spectacol, „Scufița roșie”.

Teatrul de Păpuși „Prichindel” vă invită să sărbătoriți împreună 71 de ani de teatru cu Prichindel. Sunt ani însemnați, care au adus, de-a lungul timpului, maturitate, prestanță și apreciere.

Spectacolele frumoase din repertoriul teatrului au bucurat publicul din municipiu, din județ, din țară și de peste hotare. Și continuăm activitatea noastră, cu speranță de viață lungă, ca să ne revedem și la 72, și la 73 și așa mai departe.

Așadar, vă invităm de Ziua Teatrului „Prichindel” din Alba Iulia, pe data de 1 septembrie 2023, de la orele 11:00, la Sala 67, să urmăriți cel mai proaspăt spectacol al nostru: „Scufița roșie”, regia Teodora Popa și Viorica Boda. Un spectacol antrenant, vesel, care aduce bună dispoziție și celor mici, dar și celor mari. Intrarea este liberă!

„Scufița roșie”

Scenariul: Cristian Pepino
Regia și distribuția: Viorica Boda și Teodora Popa
Scenografia, sculptura și pictura: Marian Sandu și Oriana Pelladi
Muzica: Levente Szöcs

Regia tehnică: Elena Madaras
Lumini: Ovidiu Tămășan
Sunet: Florin Andrea
Mașinist: Gheorghe Hațegan
Croitorie: Mirela Tămășan
Tâmplărie: Dumitru Crăciun


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI Pensiunea Negrea din Ighiu a găzduit zilele trecute Conferința Județeană a Filialei „Avram Iancu” Alba a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, printre punctele aflate pe ordinea de zi numărându-se alegerea noii conduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea