Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia împlinește 71 de ani de existență. Spectacolul „Scufița roșie, surpriză pentru copii, pe 1 septembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia împlinește 71 de ani de existență. Cu această ocazie, prichindeii sunt așteptați pe 1 septembrie la cel mai nou spectacol, „Scufița roșie”.

Teatrul de Păpuși „Prichindel” vă invită să sărbătoriți împreună 71 de ani de teatru cu Prichindel. Sunt ani însemnați, care au adus, de-a lungul timpului, maturitate, prestanță și apreciere.

Spectacolele frumoase din repertoriul teatrului au bucurat publicul din municipiu, din județ, din țară și de peste hotare. Și continuăm activitatea noastră, cu speranță de viață lungă, ca să ne revedem și la 72, și la 73 și așa mai departe.

Așadar, vă invităm de Ziua Teatrului „Prichindel” din Alba Iulia, pe data de 1 septembrie 2023, de la orele 11:00, la Sala 67, să urmăriți cel mai proaspăt spectacol al nostru: „Scufița roșie”, regia Teodora Popa și Viorica Boda. Un spectacol antrenant, vesel, care aduce bună dispoziție și celor mici, dar și celor mari. Intrarea este liberă!

„Scufița roșie”

Scenariul: Cristian Pepino
Regia și distribuția: Viorica Boda și Teodora Popa
Scenografia, sculptura și pictura: Marian Sandu și Oriana Pelladi
Muzica: Levente Szöcs

Regia tehnică: Elena Madaras
Lumini: Ovidiu Tămășan
Sunet: Florin Andrea
Mașinist: Gheorghe Hațegan
Croitorie: Mirela Tămășan
Tâmplărie: Dumitru Crăciun


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MIERCURI: Înotătorul Avram Iancu se întâlnește cu albaiulienii la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Va lansa la Alba Iulia cel mai recent volum ”Provocarea Rinului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

MIERCURI: Înotătorul Avram Iancu se întâlnește cu albaiulienii la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Va lansa la Alba Iulia cel mai recent volum ”Provocarea Rinului” Miercuri, 22 mai 2024, cu începere de la ora 17:00, toți cei ce iubesc sportul, aventura și călătoriile sunt așteptați la Biblioteca Județeană „„Lucian Blaga” Alba la o întâlnire cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea