Rămâi conectat

Curier Județean

Teatrul de Păpuși „Prichindel” dă startul unui nou proiect: ”La teatru cu familia și prietenii”. Unde vor avea loc spectacolele și condiții de participare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începând de marți, 11 august 2020, Teatrul de Păpuși „Prichindel” dă startul unui nou proiect intitulat: La teatru cu familia și prietenii. Așa cum reiese și din titlu, o familie poate invita prietenii copiilor pentru a petrece o seară frumoasă vizionând un spectacol de teatru cu păpuși. Numărul participanților este de maxim 10 persoane.

Spectacolele se vor prezenta în fiecare zi de marți, miercuri și joi, în curtea teatrului, str. Andrei Mureșanu, nr. 3, de la orele 19:00, pe parcursul lunii august. Prețul unui bilet este de 5,50 lei.

Primul spectacol pe care vi-l propunem este „O poveste din lumea păpușilor”, regia Teodora Popa, echipa spectacolului: Elena Ilaș – scenograf, Florin Lucian Marin – sculptor păpuși, Levente Szöcs – compozitor, Cătălina Mihăilă, Mădălin Costea, Viorica Boda, Ramona Benchea Mincu, Irina Melnic, Tudor Cristian Popa, Iulian Costea și Teodora Popa – actori, Elena Madaras – regizor tehnic, Ovidiu Tămășan – operator de lumini, Călin Popa – maestru de lumini, Florin Andrea – maestru de sunet, Gheorghe Hațegan – mașinist, Mirela Tămășan – croitorie.

Participarea la eveniment se face pe bază de programare la adresa de e-mail: [email protected], unde vă rugăm să ne transmiteți numele, numărul de participanți, data în care doriți să participați.
Programările se vor face în ordinea înscrierilor. Pentru mai multe informații vă rugăm să sunați la numerele de telefon: 0372 758 351 / 0258 811 752, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 14:00.

Și să nu uităm de reguli: purtarea măștii este obligatorie în spațiul special amenajat, pe toată durata spectacolului, dezinfectarea mâinilor la intrare, păstrarea distanței fizice și permiterea verificării temperaturii.

Vă așteptăm cu nerăbdare, cu mic, cu mare, la spectacolele noastre.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea