Rămâi conectat

Curier Județean

Țeapă cu valută la Alba Iulia – O tânără a primit de la o femeie din Dolj 190 de lei pentru 400 de euro

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia au identificat, vineri, o femeie din judeţul Dolj, ca fiind persoana bănuită de comiterea unei fapte de înşelăciune reclamată în data de 21 octombrie a.c.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că în dimineaţa zilei de 21 octombrie a.c., în timp ce se afla în zona unei case de schimb valutar de pe b-dul Revoluţiei din Alba Iulia, M.M., de 39 de ani, din Negoi, judeţul Dolj, a acostat-o pe o tânără de 21 de ani, din Alba Iulia, căreia s-a oferit să-i schimbe suma de 400 de euro contra sumei de 1.770 lei.

După încheierea tranzacţiei tânăra a constatat că M.M. a înşelat-o şi i-a dat în schimbul celor 400 de euro doar suma de 190 de lei.

Faţă de persoana bănuită, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune faptă prevăzută şi pedepsită de art. 244 alin. 1 din Codul Penal precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Pentru a nu deveni victimele unor astfel de infracţiuni, poliţia recomandă cetăţenilor efectuarea de schimburi valutare doar la bănci şi case de schimb valutar, după consultarea atentă a cursurilor şi comisioanelor afişate”, transmire reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi

Bera Larisa

Publicat

în

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi Băile Sărate de la Ocna Mureș au înregistrat un nou record ce turiști, datorită deschiderii piscinelor exterioare. Peste 2.300 de persoane au ales să își petreacă finalul de weekend la băile din oraș. Tot mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea