Ziarul Unirea

Târgul de Fete de pe Muntele Găina – mulţumiri

Consiliul Judeţean Alba, împreună cu Consiliul Local şi Primăria comunei Avram Iancu, adresează mulţumiri Inspectoratului judeţean de Poliţie Alba, Inspectoratului de Jandarmi judeţean Alba, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, Direcţiei de Sănătate Publică, Serviciului de Ambulanţă judeţean Alba, Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţiei Silvice, Composesoratului Silvic Avram Iancu, A.J.V.P.S., APA-CTTA, SC Drumuri şi Poduri Locale Alba, Electrica SA-SCFDFEE Transilvania Sud, Centrului de cultură „Augustin Bena” Alba, Parohiilor Ortodoxe Române Vidra, Târsa şi Avram Iancu, tuturor celor care au contribuit la buna desfăşurare a sărbătorii Târgul de fete de pe Muntele Găina din acest an.
De asemenea, se cuvine a mulţumi protagoniştilor spectacolelor folclorice: Ansamblul folcloric al judeţului Alba, Căminele culturale participante la etapa finală a concursului Cultură pentru Cultură, ediţia a VI-a, din Cricău, Doştat, Fărău, Sălciua, Sâncel, Tulnicăresele din Târsa şi Avram Iancu, formaţiile artistice din judeţele Arad, Bihor, Mureş, Olt, meşterilor populari prezenţi la Târg – celor din Alba dar şi din judeţele Arad, Cluj, Hunedoara, – participanţilor veniţi din toate zonele ţării pentru a se bucura, încă o dată, de frumuseţea Sărbătorii şi măreţia Muntelui.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

alegatoru 29 iulie 2011 at 10:17

Multumiri,sigur multumiri. Numai ca in ziua de duminica,atunci cand am ajuns in Avram Iancu, politia ne-a spus ca nu putem urca pentru ca drumul e foarte prost. Iar in Comuna Avram Iancu nu am vazut decat niste amarate de tarabe stil talcioc si altceva nimic,poate doar betivii ce ieseau oricum in evidenta.Daca tot spuneti domnilor din Consiliul Judetean Alba ca Targul de la Gaina e marca inregistrata, rezolvati problema cu drumul ala pana pe munte,apoi bateti-va cu pumnii in piept cu ce ati realizat.Am facut pana in Avram Iancu 250 de km degeaba. Si precis ca n-o sa-i mai fac altadata.

Comentariile sunt oprite