Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Țara din Europa în care imigranții, printre care și românii, au ajuns să fie un sfert din populaţie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Țara din Europa în care imigranții, printre care și românii, au ajuns să fie un sfert din populaţie

Proporţia imigranţilor în populaţia Austriei a crescut constant, de la 21,4% în 2015 la 25,4% în prezent, arată date preluate luni de dpa de la oficiul federal de statistică, anunță agerpres.

La 1 aprilie, conform datelor preliminare, Austria avea 9.027.999 de locuitori, din care circa 217.000 germani, 140.000 români, 122.000 sârbi şi 118.000 turci.

Numărul de ucraineni care trăiesc pe teritoriul austriac a crescut de patru ori din cauza invaziei Rusiei în Ucraina, de la 13.000 la începutul anului la aproape 53.000 în prezent.

„Populaţia Austriei creşte numai prin migraţie; fără aceasta, populaţia ar scădea, pe termen lung, la nivelul anilor 1950, conform prognozelor”, a declarat directorul general al Statistics Austria, Tobias Thomas.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea