Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE:Tânărul care a omorât cu sînge rece un om în Germania a fost săltat de mascaţi din apartamentul său din Cugir

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gabriel Petre Bota riscă să îşi petreacă restul vieţii într-o închisoare din Gemania

Gabriel Petre Bota,  pe numele căruia Poliţia din Germania a emis încă de anul trecut un mandat european de arestare are 27 de ani şi locuia până joi seara în judeţul Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Mascaţii l-au ridicat în forţă, joi 19 ianuarie, în jurul orei 18.00, din apartamentul în care locuia în oraşul Cugir. A fost adus şi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia pentru audieri şi confirmarea mandatului european de arestare.  Aceştia l-au reţinut şi au început demersurile pentru  procedura de extrădare. Conform codului penal din Germania o astfel de faptă se pedepseşte cu închisoarea pe viaţă.

Cugireanul este acuzat de omor deosebit de grav, faptă săvârşită în Germania în 26 septembrie 2011. Potrivit procurorilor de la Curtea de Apel Alba Iulia Bota a ajuns în Germania la începutul lunii septembrie după ce a legat o relaţie pe internet, cu un cetăţean german în vîrstă de 42 de ani, care l-a şi găzduit pe român. Nu se cunoaşte exact contextul dar în data de 26 septembrie 2011, se pare că tânărul român l-a ucis intr-un mod foarte violent pe cetăţeanul german. Victima a fost găsită în baia propriei locuinţe fără viaţă, strangulată şi plină de vânătăi. Imediat după teribilul gest Gabriel Bota a părăsit apartamentul şi s-a întors în România.

UPDATE: Curtea de Apel Alba Iulia Curtea de Apel Alba Iulia a admis sesizarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia cu privire la Gabriel Petre Bota şi a dispus punerea în executare a mandatului european de arestare a persoanei solicitate şi predarea acestuia către autoritatea judiciară competentă din  Germania. În vederea predării, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus arestarea persoanei solicitate pe o perioadă de 29 de zile.

 

foto 1: Gabriel Petre Bota, 19 ianuarie, în timp ce este dus în arestul IPJ

sursa foto 2,3,4: hi5


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Pomana copiilor”, obicei străvechi transmis din generație în generație, la Biserica din Presaca Ampoiului, în a doua zi de Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Pomana copiilor”, obicei străvechi transmis din generație în generație, la Biserica din Presaca Ampoiului, în a doua zi de Paște De Paşte, în satul Presaca Ampoiului, comuna Meteș, din judeţul Alba, copiii primesc a doua zi de Paște, o pomană dată în numele celor morţi şi a celor care nu au fost pomeniţi niciodată în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea