Tânără din Alba, ”păcălită” cu metoda ”ziarul”. I s-a furat telefonul într-un local, dar i-a fost recuperat de angajații care au fugit după hoți: ”Pentru mine sunt eroi”

Metoda ”ziarul”, ultima modă printre hoți. O tânără din Alba Iulia era cât pe ce să rămână fără telefonul mobil, după ce niște hoți au încercat să o păcălească într-un local din Sibiu.

Aceștia i-ar fi oferit spre vânzare câteva ziare, împrejurare în care, încercând să-i atragă atenția, i-au sustras telefonul mobil de pe masă. Imediat după ce au plecat, tânăra și-a dat seama și a țipat că i s-a furat telefonul, moment în care angajații localului au luat-o în goană după hoți și au reușit să-l recupereze.

ELIT

Roxana Ioana Vlas, căci despre ea este vorba, și-a povestit experiența prin care a trecut pe rețeaua de socializare Facebook, și a ținut să le mulțumească public angajaților localului respectiv, care pentru ea ”sunt niște eroi”.

Astăzi (n.a. sâmbătă) am avut parte de o experiență de neuitat, în incinta Super Mamma din Sibiu. Doi indivizi prin „comercializarea unor ziare” mi-au sustras telefonul de pe masă. Observând în a doua secundă lipsa lui, am strigat tare: Mi-au furat telefonul, iar cinci băieți din personalul Super Mamma au fugit după ei, iar doi dintre ei (Gabriel și Samuel) au reușit să fugă după ei până când cel care avea telefonul, l-a abandonat pe jos, și astfel cei doi: Samuel și Gabriel mi-au recuperat telefonul! Le multumesc din suflet și nu as avea cum să-i rasplatesc pentru efortul făcut pentru mine! Bravo băieți, sunteți un exemplu pentru mulți! Iar cei care sunteți din Sibiu vă rog să-i apreciați, aceștia sunt tinerii de care are nevoie societatea!”, a scris tânăra pe rețeaua de socializare Facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

1 18 martie 2017 at 19:30

Penelista aia chiar merita sa ramana fara telefon mobil…

ioo 19 martie 2017 at 15:02

Oare esti psdist de esti de acord cu furtul? Indiferent de persoana care este victima unui furt, nu poate fi acceptata o astfel de fapta.

Bulă 19 martie 2017 at 15:51

Din pacate unii („1”) rămân fara … minte.
Nu le-a fost furata. N-au avut de fapt.

dolfi 19 martie 2017 at 14:35

deci totusi, Administratorule, cine e anonima asta? Ce a realizat ea in afara ca niste hoti au vrut sa-i fure telefonul? De ce tre’ sa-i vedem mecla in ziar? Vreo amica de-a voastra? O fi dat taticu’ si mamica niste bani s-o bagati in ziar? A reinventat mersu’ pe jos si apa calda?

om 19 martie 2017 at 15:01

@1 – esti penibil.

Felicitari baieti!

Marcel 20 martie 2017 at 11:09

..sunte-ti incredibili uni, probabil a-ti crescut in mijlocul hotilor!!! Baietii au facut o fapta buna, cum rar mai vezi la noi in tara si niste oligofreni se trezezsc sa critice…vai de noi…

Felicitari baieti, sunt foarte mandru de voi si ma bucur din suflet ca in aceasta tara mai exista si oameni ca voi.Va multumim.

Maria 20 martie 2017 at 14:03

Foarte frumos gestul celor doi baieti, chiar de dat exemplu. Felicitari si jos palaria.
Dar am un regret, ca publicati asta si nu ceva legat de expozitia doamnei Talnar de exemplu sau alte expozitii ale unr persoane si mai putin importante….

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...