Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tânără din Alba, ”păcălită” cu metoda ”ziarul”. I s-a furat telefonul într-un local, dar i-a fost recuperat de angajații care au fugit după hoți: ”Pentru mine sunt eroi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metoda ”ziarul”, ultima modă printre hoți. O tânără din Alba Iulia era cât pe ce să rămână fără telefonul mobil, după ce niște hoți au încercat să o păcălească într-un local din Sibiu.

Aceștia i-ar fi oferit spre vânzare câteva ziare, împrejurare în care, încercând să-i atragă atenția, i-au sustras telefonul mobil de pe masă. Imediat după ce au plecat, tânăra și-a dat seama și a țipat că i s-a furat telefonul, moment în care angajații localului au luat-o în goană după hoți și au reușit să-l recupereze.

Roxana Ioana Vlas, căci despre ea este vorba, și-a povestit experiența prin care a trecut pe rețeaua de socializare Facebook, și a ținut să le mulțumească public angajaților localului respectiv, care pentru ea ”sunt niște eroi”.

Astăzi (n.a. sâmbătă) am avut parte de o experiență de neuitat, în incinta Super Mamma din Sibiu. Doi indivizi prin „comercializarea unor ziare” mi-au sustras telefonul de pe masă. Observând în a doua secundă lipsa lui, am strigat tare: Mi-au furat telefonul, iar cinci băieți din personalul Super Mamma au fugit după ei, iar doi dintre ei (Gabriel și Samuel) au reușit să fugă după ei până când cel care avea telefonul, l-a abandonat pe jos, și astfel cei doi: Samuel și Gabriel mi-au recuperat telefonul! Le multumesc din suflet și nu as avea cum să-i rasplatesc pentru efortul făcut pentru mine! Bravo băieți, sunteți un exemplu pentru mulți! Iar cei care sunteți din Sibiu vă rog să-i apreciați, aceștia sunt tinerii de care are nevoie societatea!”, a scris tânăra pe rețeaua de socializare Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea