Tânăr identificat de către Polițiștii din Vințu de Jos, suspectat că a furat un atelaj și un ham pentru cal. În trecut a furat un cal în valaore de 4000 de lei

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un tânăr a fost identificat de către polițiștii din Vințu ca persoană bănuită de furt. Acesta ar fi sustras un atelaj hipo și un ham pentru cal, în trecut furând și un cal în valoare de 4000 de lei. Cercetările sunt continuate față de tânăr.

Polițiștii Secției 2 Po liție Rurală Vințu de Jos l-au identificat pe un tânăr din Vințu de Jos, ca persoană bănuită de furt. Acesta nu se află la prima faptă de acest fel.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La data de 13 august 2020, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au identificat pe un tânăr de 17 ani, din comuna Vințu de Jos, ca persoană bănuită de comiterea unui furt.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 08/09 august 2020, ar fi sustras un atelaj hipo și un ham pentru cal, în valoare de aproximativ 1.200 de lei, de pe terenul unui bărbat, de 59 de ani, din comuna Vințu de Jos.

Bunurile au recuperate și predate păgubitului.

Față de tânăr cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Nu este singura faptă săvârșită de către acesta în noaptea de 08/09 august. Tânărul fi sustras și un cal.

Informații de background

La data de 09 august 2020, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au fost sesizați de către un cetățean din comună, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, i-a dispărut, un cal în valoare de 4.000 de lei, pe care, în seara zilei de 08 august, l-a lăsat legat în fața imobilului în care locuiește.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit să-l identifice pe un tânăr de 17 ani, din comuna Vințu de Jos, ca și persoană bănuită de săvârșirea furtului.

După ce a furat animalul, tânărul l-ar fi vândut pe raza municipiului Sebeș.

Animalul a fost recuperat și restituit păgubitului, iar față de tânărul bănuit de furt a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat pentru furt calificat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419