Rămâi conectat

Actualitate

Tănăr din Vințu de Jos cercetat pentru distrugere şi furt. A spart toate geamurile unei mașini parcate și furat din ea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Vinţu de Jos l-au identificat pe un tânăr în vârstă de 27 de ani din comuna Vinţu de Jos, ca fiind persoana bănuită de comiterea unor infracțiuni de distrugere şi furt calificat, fapte sesizate poliţiei în data de 29 octombrie a.c.

Potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 28/29 octombrie 2014, H.G. a spart toate geamurile unui autoturism parcat în apropierea Gării CFR Vinţu de Jos după care a sustras  un cd player,  roata de rezervă și  plăcuţele de înmatriculare ce erau montate pe autoturism.

Faţă de H.G. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi distrugere precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea