Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Sibiu, prins la volan, cu permisul suspendat, în Valea Lungă: S-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 27 ani, din comuna Șeica Mică, județul Sibiu a fost depistat de polițiștii rutier din Blaj în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu din comuna Valea Lungă, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

La data de 16 februarie 2021, în jurul orei 16.30, polițiștii rutier din Blaj l-au depistat pe un tânăr de 27 ani, din comuna Șeica Mică, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu din comuna Valea Lungă, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității Ieri, 22 aprilie, aproape 1500 de elevi și preșcolari au primit ghivece și plante din partea municipalității, pentru a susține activitățile educative din „Săptămâna verde”. S-au organizat activități pentru conștientizarea protecției mediului, biodiversității și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea