Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr din Ocna Mureș arestat preventiv pentru 12 furturi din locuințe, din Cluj-Napoca – prejudiciul creat depășește 190.000 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

D.D.G., în vârstă de 26 de ani, din Ocna Mureș, a fost arestat preventiv, fiind bănuit că, împreună cu un tânăr din Cluj, au comis 12 furturi din locuințe aflate pe teritoriul municipiului Cluj-Napoca.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Poliţia municipiului Cluj-Napoca i-au reținut pe suspecți, marți 5 martie 2015. Din investigațiile efectuate s-a stabilit că aceștia ar fi sustras bani, bijuterii, televizoare şi laptop-uri, intrând prin efracţie în locuinţe din Cluj-Napoca, fapte prin care ar fi produs un prejudiciu total de circa 196.000 de lei, în dauna a 12 părţi vătămate.

Bărbatul de 26 de ani, din Alba, a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, la data de 4 martie a.c.. În urma depistării acestuia, cercetările au fost extinse şi asupra bărbatului de 29 de ani, din Cluj, care se afla în arest preventiv în altă cauză. La data de 5 martie a.c., cei doi au fost prezentaţi Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind emise pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Poliţişti au reuşit recuperarea prejudiciului în proporţie de circa 20%”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 3 Poliţie pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi, precum şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române si al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul M.A.I.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea