// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Tânăr din Cugir, reținut de polițiști pentru violență și distrugere. Și-a agresat concubina și a distrus ușa locuinței acesteia

Polițiștii din Cugir l-au reţinut pe un tânăr din oraş care este cercetat pentru lovire sau alte violenţe, violenţă în familie şi distrugere.

La data de 19 martie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 18 ani, din Cugir, ce este cercetat pentru fapte de lovire, distrugere şi violenţă în familie, reclamate poliţiei la data de 16 martie a.c.

Se pare că, în seara zilei de 13 martie, tânărul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi distrus uşa locuinţei concubinei sale după care s-ar fi deplasat la locul de muncă al acesteia unde a agresat-o atât pe ea cât şi pe o colegă a ei.

Ulterior, tânărul s-a sustras cercetărilor, însă ieri, 19 martie, a fost identificat şi reţinut de poliţişti.

Urmează ca azi, 20 martie, să fie prezentat în faţa Procurorilor Parchetului de lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419