Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr din Aiud amendat pentru furt de lemne

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din Aiud a sustras lemne din Pădurea Sloboda şi a fost surprins de un echipaj mixt format din jandarmi şi organe silvice. Lemnele i-au fost confiscate şi, în plus, are de plătit o amendă în valoare de 800 lei.

Pădurea Sloboda din preajma municipiului Aiud se află în atenţia jandarmilor şi organelor silvice care acţionează în sistem integrat pentru combaterea infracţiunilor şi contravenţiilor. În urma unei acţiuni desfăşurate, marţi, 19 ianuarie, Virgil B. (25 de ani) a fost depistat în timp ce transporta lemne cu o căruţă, cu scopul de a le valorifica în interes personal.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că lemnele au fost sustrase din pădurea amintită şi, în conformitate cu prevederile Legii 171 din 2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, a fost sancţionat cu amendă în valoare de 800 lei. Totodată, potrivit aceluiaşi act normativ, lemnele au fost confiscate şi date în custodie ocolului silvic competent teritorial.

Ca de fiecare dată, recomandăm celor care au cunoştinţă de astfel de fapte să le semnaleze în continuare cu aceeaşi promptitudine şi îi asigurăm de întreaga noastră disponibilitate de intervenţie pentru depistarea şi sancţionarea vinovaţilor. De asemenea, reiterăm faptul că, deşi suntem conştienţi că în unele cazuri vorbim probabil de cantităţi mici de lemne recuperate, suntem convinşi că frecvenţa acestor acţiuni şi operativitatea dovedită de echipajele de jandarmerie pot contribui la impunerea legislaţiei incidente şi, mai mult, la educarea cetăţenilor în spiritul respectării acestei legislaţii”, a declarat Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr din Alba Iulia care conducea „parfumat cu alcool” a provocat un accident la Oarda și a avariat două mașini: Ce alcoolemie avea

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr din Alba Iulia care conducea „parfumat cu alcool” a provocat un accident la Oarda și a avariat două mașini: Ce alcoolemie avea Polițiștii din Alba Iulia au intervenit în Oarda la un accident rutier, în noaptea de 2 mai, provocat de un tânăr de 24 de ani care conducea sub influența alcoolului. A pierdut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea