Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tânăr de 17 ani din Aiud, în STARE GRAVĂ după ce s-a urcat pe un vagon de tren staționat în gară și s-a ELECTROCUTAT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 17 ani din Aiud se zbate între viață și moarte, după ce s-a urcat pe un vagon de tren din stația CFR și s-a electrocutat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 28.08.2017, în jurul orei 4.00, polițiștii Serviciului Transporturi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, o persoană a fost electrocutată în staţia CFR Aiud.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un minor, în vârstă de 17 ani, din municipiul Aiud, în timp ce se întorcea, împreună cu alţi tineri, de la o serbare câmpenească ce a avut loc în comuna Lopadea Nouă, pentru a scurta drumul spre domiciliu, a traversat liniile de cale ferată pe care erau staţionate două trenuri de marfă.

La un moment dat, tânărul s-a desprins de grupul său şi s-a urcat pe unul dintre vagoane, fiind electrocutat, în urma producerii unui arc electric.

Victima a suferit leziuni grave şi a fost transportată la spitalul din Aiud de unde a fost transferat la un spital din Sibiu.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea