Rămâi conectat

Curier Județean

Tabita Sîrb și Laurențiu Paștiu, laureați ai „Balului Bobocilor” de la Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” din Blaj

Alexandra Mates

Publicat

în

Sala mare a Centrului Cultural ,,Iacob Mureșianu“ din Blaj a găzduit vineri, 23 noiembrie 2012, într-o atmosferă feerică, plină de entuziasm și voie bună, Balul Bobocilor, ediția 2012, organizat de elevii Liceului Tehnologic ,,Ștefan Manciulea”. Juriul a fost alcătuit din prof. Cecilia Frățilă, prof. Elena Drăgan, prof. Delia Pop, prof. Ofilianu Dimi, iar din rândul elevilor a făcut parte elevul Șerban Darius din clasa a XII-a D.

Probele de concurs susținute de către cele 5 perechi de concurenți au constat în: scenetă, dans modern și popular, karaoke, test de cultură generală, probă de îndemânare pentru băieți și ghicitoare pentru fete, numere de pantonimă, fiecare pereche punându-și în valoare talentul, măiestria, creativitatea și inteligența.

Între probe au evoluat invitați de onoare, precum Ansamblul de copii ,,Mugurașii” din comuna Cergău Mare, instructor prof. Florin Vasinc, care au interpretat o suită de jocuri de pe Târnave, o echipă a Liceului care a inepretat, cu multă graţie şi stil, un moment de dans modern şi grupul vocal ,,All for music”, care a susținut un recital extraordinar. De asemenea au fost prezentate numere de pantomimă și iluzionism, iar momentul sărbătoresc a fost încheiat cu o Șezătoare de pe Valea Târnavei prezentată de un grup de elevi ai Liceului, coordonți de prof. Maria Ioica, câștigători ai Premiului II la concursul „Aspecte etnografice în comunitățile tradiționale” organizat la Bistrița în 10 noiembrie 2012.

Directoarea Liceului, prof Cecilia Frățilă, președinta juriului, a înmânat concurenților următoarele premii:
Premiul Miss Boboc 2012 – Tabita Sîrb
Premiul Mister Boboc 2012 – Laurențiu Paștiu
Premiul de Miss şi Mister Popularitate: Roxana Zgaiba și Claudiu Oniga
Premiul Vocea balului – Andrada Barna și Vlad Veliciu
Premiul Cel mai bun actor – Silvia Rad și Tudor Irimie
Premiul Cel mai simpatic boboc –Alina Hădărean și Adrian Avram

Concurenții au primit flori, diplome și diferite alte premii constând în dulciuri, produse cosmetice, obiecte de îmbrăcăminte, precum și posibilitatea de a participa la concursul pentru câștigarea a două smartphone-uri Nokia Lumia, oferite de Ziarul Unirea și Vodafone România.

La final organizatorii au ţinut să le mulţumească celor care au adus un important sprijin financiar pentru desfășurarea evenimentului. Este vorba despre agenţii economici: SC Myana SRL, SC Trendoindustrial SRL, SC Orhidea SRL, SC Diana ServImpex SRL și SC Nona SRL, toți din Blaj.

A urmat o seară distractivă în cadrul discotecii Opera, unde tinerii au sărbătorit botezul calității de licean.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea