Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 26.000 lei, într-o singură zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 26.000 lei, într-o singură zi

Miercuri, 16 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Ieri, 17 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 364 de persoane și au fost verificate 236 de autovehicule.

Au fost constatate 122 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 26.133 lei.

Au fost efectuate 52 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, au fost reținute 4 permise de conducere, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și au fost constatate 4 infracțiuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba. Amenzi de peste 31.000 de lei și 4 permise de conducere reținute

Bogdan Ilea

Publicat

în

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba. Amenzi de peste 31.000 de lei și 4 permise de conducere reținute În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea