Rămâi conectat

Ştirea zilei

SURSE: Șeful IPJ Alba, comisar șef Florin Dogaru, testat pozitiv cu COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șeful IPJ Alba, comisar șef Florin Dogaru, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit surselor ziarulunirea.ro.

La IPJ Alba este în plină evoluţie un focar de COVID-19. Comisarul şef Florin Dogaru are 50 de ani şi conduce IPJ Alba din noiembrie 2018. La fel ca şi colegii săi, Dogaru urmează să se izoleze pentru 14 zile.

La această oră, numărul total al cazurilor înregistrate ajunge la 4385 de persoane confirmate pozitiv, 1545 de persoane vindecate și 129 de decese.

Luni, în Alba au fost prelucrate 345 de probe. Numărul total de teste efectuate până în prezent în județ a ajuns la 99.387.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea