Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

SURSE: PNL lansează astăzi candidatura lui Marius Hațegan la primăria Alba Iulia. Va fi prezent sau nu Mircea Hava?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SURSE: PNL lansează astăzi candidatura lui Marius Hațegan la primăria Alba Iulia. Va fi prezent sau nu Mircea Hava?

PNL Alba a anunțat astăzi o conferință de presă pentru 18.00 pentru lansarea candidatului pentru primăria municipiului Alba Iulia.

Liberalii au amânat mult timp anunțarea candidatului, practic fiind singurul partid mare din județ care nu avea un candidat desemnat la Alba Iulia.

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, Marius Hațegan, președintele organizației municipale PNL Alba Iulia și vicepreședinte al Consiliului Județean Alba va fi aruncat în lupta pentru fotoliul de edil al municipiului. Candidatura lui Hațegan are la bază un sondaj efectuat la comanda partidului, în care acesta ar fi cel mai bine plasat liberal, dar este sub actualul primar Gabriel Pleșa și senatorul Călin Matieș.

Va fi prezent sau nu Mircea Hava la lansarea candidaturii?

Potrivit unei cutume a liberalilor din Alba orice candidat la primăria Alba Iulia este lansat și susținut de greii partidului, Ion Dumitrel și Mircea Hava. Potrivit unor surse ale ziarulunirea.ro, fostul edil Mircea Hava nu ar fi prea încântat să susțină o candidatură a lui Marius Hațegan, întrucât nu e sigur că va obține un loc eligibil pe lista pentru europarlamentare.

În cazul în care nu ar obține un loc eligibil pe lista pentru europarlamentare, Mircea Hava s-ar întoarce mai degrabă la primărie decât să aceepte un loc eligibil la Senat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Silviu Ponoran continuă “MIRACOLUL ZLĂTNEAN” făcând Zlatna un oraș frumos, modern, european

Unirea Ziarul

Publicat

în

Silviu Ponoran continuă “MIRACOLUL ZLĂTNEAN” făcând Zlatna un oraș frumos, modern, european Primarul Silviu Ponoran are acum în lucru la Primăria Zlatna 31(treizeci și unu!) de proiecte care continuă transformările spectaculose ale orașului și creșterea calității vieții. În Zlatna au început deja să se mute familii din țară și străinătate. Din ce în ce mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea