Surpriză în Liga a 4-a, Fortuna Lunca Mureșului – Olimpia Aiud 0-1 (0-1) | Trupa lui Adi Roman, deși doar cu 12 jucători, a învins revelația sezonului!

Partidă interesantă la Unirea, unde Fortuna Lunca Mureșului a întâlnit Olimpia Aiud, vizitatorii impunându-se cu scorul de 1-0 (1-0), gol reușit de Ilea (5, execuție perfectă a unei lovituri libere de la 25 de metri).

Surpriză majoră a rundei, în condițiile în care aiudenii au deplasat numai 12 jucători, o singură rezervă, absentând din diverse motive jucători importanți precum D. Vlad, Felindean, Horvath sau A. Drăgoi. În primul succes din retur al Olimpiei s-a remarcat portarul antrenor Adrian Roman, ce și-a dirijat excelent coechipierii în condițiile în care s-a lovit cu o acută criză de efectiv.

ELIT

Pentru Fortuna Lunca Mureșului este a doua decepție în numai câteva zile pe terenul din Unirea, după eliminarea din Cupa României, cu Viitorul Sîntimbru, echipa lui Gabriel Cotoară, ce a jucat din primul minut, suferind întâiul eșec din partea a doua a stagiunii.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...