Rămâi conectat

Actualitate

Subiecte și bareme EVALUARE NAȚIONALĂ 2017, la limba și literatura română, pe Edu.ro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Subiectele și baremele la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017, la limba și literatura română, au fost publicate, luni, la ora 15.00, pe portalul Ministerului Educației, Edu.ro.

Elevii de clasa a VIII-a au susținut, luni, prima probă din cadrul Evaluării Naționale 2017, la limba și literatura română. CLICK AICI pentru a vedea subiectele și baremele pe EDU.RO

Pe 21 iunie va avea loc proba la Matematică (probă scrisă), pe 22 iunie se va desfășura proba la Limba și literatura maternă pentru elevii aparținând minorităților naționale.

Rezultatele vor fi afișate pe 26 iunie până la ora 16,00, iar contestațiile vor putea fi depuse în aceeași zi în intervalul 16,00-20,00.

Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate pe 30 iunie.

Ponderea mediei din clasele V-VIII va reprezenta 20% din media de admitere.

Probele scrise pentru Evaluarea Națională încep la ora 9,00, moment în care se deschid plicurile sigilate care conțin varianta de subiecte multiplicată în fiecare sală în care se susține examenul.

Accesul elevilor în săli este permis cel mai târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei, respectiv până la ora 8.30, în fiecare zi în care se desfășoară probele scrise.

„Se interzice elevilor să pătrundă în clasă cu orice fel de lucrări: manuale, dicționare, notițe, însemnări etc., care pot fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum și cu telefoane mobile și cu orice instrument electronic de calcul, de stocare de informații sau de comunicare. Nerespectarea dispozițiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de clasă duce la eliminarea elevului din clasă de către președintele comisiei, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu și la notarea cu nota 1 (unu) a lucrării elevului eliminat. Nerespectarea dispozițiilor menționate poate conduce, după caz, la sancționarea asistenților”, prevede metodologia de examen.

Citește și VIDEO / Subiecte Evaluare Națională 2017, la limba și literatura română, clasa a 8-a. Ce au avut de rezolvat elevii


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Vremea în România îm următoarea lună

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Vremea în România îm următoarea lună Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a explicat că această perioadă în care avem ploi, ninsori la munte și vreme rece în general va mai dura cel puțin până săptămâna viitoare, ulterior urmând a înregistra o creștere a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea