Subiecte și bareme EVALUARE NAȚIONALĂ 2017, la limba și literatura română, pe Edu.ro

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Subiectele și baremele la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017, la limba și literatura română, au fost publicate, luni, la ora 15.00, pe portalul Ministerului Educației, Edu.ro.

Elevii de clasa a VIII-a au susținut, luni, prima probă din cadrul Evaluării Naționale 2017, la limba și literatura română. CLICK AICI pentru a vedea subiectele și baremele pe EDU.RO

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Pe 21 iunie va avea loc proba la Matematică (probă scrisă), pe 22 iunie se va desfășura proba la Limba și literatura maternă pentru elevii aparținând minorităților naționale.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Rezultatele vor fi afișate pe 26 iunie până la ora 16,00, iar contestațiile vor putea fi depuse în aceeași zi în intervalul 16,00-20,00.

Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate pe 30 iunie.

Ponderea mediei din clasele V-VIII va reprezenta 20% din media de admitere.

Probele scrise pentru Evaluarea Națională încep la ora 9,00, moment în care se deschid plicurile sigilate care conțin varianta de subiecte multiplicată în fiecare sală în care se susține examenul.

Accesul elevilor în săli este permis cel mai târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei, respectiv până la ora 8.30, în fiecare zi în care se desfășoară probele scrise.

„Se interzice elevilor să pătrundă în clasă cu orice fel de lucrări: manuale, dicționare, notițe, însemnări etc., care pot fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum și cu telefoane mobile și cu orice instrument electronic de calcul, de stocare de informații sau de comunicare. Nerespectarea dispozițiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de clasă duce la eliminarea elevului din clasă de către președintele comisiei, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu și la notarea cu nota 1 (unu) a lucrării elevului eliminat. Nerespectarea dispozițiilor menționate poate conduce, după caz, la sancționarea asistenților”, prevede metodologia de examen.

Citește și VIDEO / Subiecte Evaluare Națională 2017, la limba și literatura română, clasa a 8-a. Ce au avut de rezolvat elevii

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei