Rămâi conectat

Sport

Student Sport Alba Iulia, debut cu dreptul în noul sezon | Lavinia Șuteu, 4 goluri într-un meci!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Student Sport Alba Iulia, singura echipă de fotbal feminin din județ prezentă în competițiile organizate de FRF, a avut parte de primele jocuri oficiale din acest an.

Astfel, la categoria Under 11, echipa albaiuliană a câștigat scor 4-0, în deplasare cu “U” Olimpia Cluj. Toate reușitele au fost semnate de Lavinia Maria Șuteu (foto), ce se anunță o nouă stea a fotbalului autohton, talentata fotbalistă fiind remarcată deja de reprezentanții federației.

Lotul: Iulia Mitrofan, Lavinia Șuteu, Maria Oargă, Alexia Nicolas, Sofia Bărbat, Antonia Giura, Aiana Sârbu și Ema Roșu.

Povestea s-a repetat la categoria Under 15, dar de data aceasta, la Oarda de Jos, cu CFR Cluj, duble Antonia Prundean și Adriana Avram (ce a evoluat timp de o repriză între buturi).

Efectivul Student Sport: Adriana Avram, Antonia Prundean, Antonia Botescu, Andrada Muntean, Ionela Borcea, Alexia Ursu, Alesia Ilinca, Andrada Vasinc, Anamaria Scrob, Andreea Partenie, Sonia Toma, Georgiana Istrate, Daria Moldovan și Oana Cosma.

Pentru proiectul Student Sport rezultatele nu sunt o bornă sau un obiectiv, dar sunt importante pentru toată suflarea fotbalul feminin albaiulian. Asta deoarece suntem susținuți de foarte mulți oameni și firme din municipiu ce așteaptă rezultate, ca să nu mai spunem de fetele noastre care trăiesc cu intensitate maximă fiecare meci. Aceste victorii ne validează munca și ne conferă un moral bun. Creștem de la zi la zi și faptul că ne putem măsură forțele cu cele mai bune cluburi ale României, ne de speranță. Pe acesta cale dorim să mulțumim firmelor implicate dar și domnului primar Gabriel Pleșa, care a răspuns mereu solicitărilor și nevoilor noastre”, a transmis Cătălin Costea, reprezentantul (antrenor, conducător) Student Sport Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea