Stremț: Masca OBLIGATORIE, organizarea de evenimente si grupurile mai mari de 6 persoane pe stradă, INTERZISE

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Din cauza numărului mare de persoane confirmate pozitiv cu noul coronavirus, în comuna Stremț, s-a decis ca din data de 16 octombrie, ora 0.00, masca de protecție să devină obligatorie în spațiile publice, iar grupurile mai mari de șase persoane sunt interzise pe stradă. Măsurile au fost făcute publice de primarul comunei, Traian Ștefan Popa, pe pagina proprie de Facebook.

„Luând în considerare cazurile de îmbolnăvire cu SARS-COV-2, pe raza comunei Stremț începând cu data de 16.10.2020, ora 0:00 se instituie următoarele măsuri obligatorii:

ELIT

– Obligația de purtare a măștii de protecție în toate spațiile publice inclusiv pe străzi,

– Se interzice organizarea de evenimente ca: nunți, botezuri, parastase, mese festive atât în spații închise cât și în spații deschise,

– Este interzisă circulația în interiorul localității pentru persoane aflate în grupuri mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleași familii.

– Consumul produselor alimentare precum și a băuturilor alcoolice și nealcoolice este permisă în exteriorul clădirilor ( în aer liber) cu asigurarea distanței de 2 m între mese și participarea a maxim 6 persoane la o masă.

Slujbele religioase atât în interiorul locașului de cult cât și în exteriorul locașului de cult sunt permise cu obligația respectării măsurilor de purtare a măștii și a distanței fizice. Prezentele măsuri se aplică pentru o perioadă de 14 zile urmând a fii reevaluate la finalul acestei perioade”, a scris Traian Ștefan Popa.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419