Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA: Sindicatul Căprioara Sebeş acuză lichidatorul judiciar al firmei ”Capris” și Direcţia Generală a Finanţelor Publice Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Subsemnatul, Martin Nicolae, preşedinte la Sindicatul Liber Independent Căprioara Sebeș, de la fosta societate comerciala Capris SA actualmente falimentara, doresc să arăt opiniei publice, senatorilor și deputaţilor de Alba, precum și autorităţilor locale și centrale, nedreptatea pe care lichidatorul judiciar Expert Insolvență SPRL – Hunedoara și Direcţia Generală a Finanţelor Publice Alba vor să o facă foştilor salariaţi ai societăţii.

Societatea Capris SA a avut încheiat un Contract colectiv de muncă pentru anul 2012 – 2013 înregistrat la ITM Alba sub numărul 2150/01.10.2012, după pronunţarea falimentului în data de 09.10.2012 lichidatorul judiciar Expert Insolvență SPRL – Hunedoara și Direcţia Generală a Finanţelor Publice Alba au cerut în instanță anularea acestui contract pentru a nu mai primi salariile compensatorii.

Facem menţiunea că lichidatorul judiciar Expert Insolvență SPRL – Hunedoara a fost acceptat de conducerea societăţii, inclusiv de patronul german, lichidatorul și-a luat angajamentul că va întocmi planul de reorganizare astfel încât să ne ajute la redresarea societăţii.

După confirmarea de către Tribunalul Alba ca lichidator judiciar, Expert Insolvență SPRL – Hunedoara, nu și-a mai ţinut promisiunea, nu a mai întocmit un plan de reorganizare viabil și nici nu 1-a susţinut pe cel întocmit de societatea noastră. Lichidatorul judiciar a cerut cu stăruinţă, încă din anul 2008, intrarea în faliment, acest lucru se poate vedea la dosarul cauzei de la Tribunalul Alba nr. 4103/107/2007, dosar care spune multe despre reaua voinţă a lichidatorului judiciar.

Eu, în numele salariaţilor pe care îi reprezint, cred în obiectivitatea justiţiei și sperăm că ne va face dreptate astfel încât toți cei 148 de foşti salariaţi ai societăţii Capris SA să beneficieze de prevederile Contractului Colectiv de muncă iar lichidatorul judiciar Expert Insolvență SPRL – Hunedoara și Direcţia Generală a Finanţelor Publice Alba să nu poată obţine anularea acestuia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea