ȘTIREA TA| Modernizarea școlii din comuna Ohaba, proiect eșuat din partea autorităților: „Școala arată că și cum lucrările abia au început”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Modernizarea școlii din comuna Ohaba, proiect eșuat din partea autorităților: „Școala arată că și cum lucrările abia au început”

Deși lucrările de modernizare a școlii din Ohaba au fost anunțate la finalul anului școlar 2019, înainte cu două zile înaintea începerii noului an școlar, unitatea de învățământ arată ca și cum lucrările abia au început.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției un mesaj prin care își exprimă nemulțumirea față de mobilizarea autorităților pentru pregătirile noului an școlar a școlii din Comuna Ohaba.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Cititorul spune că parchetul nu este încă pus în mai multe săli de clasă, cablurile de curent și internet atârnă din tavan, băile nu sunt funcționale, iar lista poate continua.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Acesta acuză mentalitatea „lasă că sunt doar copii de la țară, nu știu ei multe” pentru această situație. A încercat să ia legătura cu primarul comunei, dar pagina de internet al primăriei nu este actualizată și nu a putut găsi datele de contact a primarului actual.

FOTO: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei