ȘTIREA TA| Modernizarea școlii din comuna Ohaba, proiect eșuat din partea autorităților: „Școala arată că și cum lucrările abia au început”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Modernizarea școlii din comuna Ohaba, proiect eșuat din partea autorităților: „Școala arată că și cum lucrările abia au început”

Deși lucrările de modernizare a școlii din Ohaba au fost anunțate la finalul anului școlar 2019, înainte cu două zile înaintea începerii noului an școlar, unitatea de învățământ arată ca și cum lucrările abia au început.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției un mesaj prin care își exprimă nemulțumirea față de mobilizarea autorităților pentru pregătirile noului an școlar a școlii din Comuna Ohaba.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Cititorul spune că parchetul nu este încă pus în mai multe săli de clasă, cablurile de curent și internet atârnă din tavan, băile nu sunt funcționale, iar lista poate continua.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Acesta acuză mentalitatea „lasă că sunt doar copii de la țară, nu știu ei multe” pentru această situație. A încercat să ia legătura cu primarul comunei, dar pagina de internet al primăriei nu este actualizată și nu a putut găsi datele de contact a primarului actual.

FOTO: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419