Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

ȘTIREA TA: ”Infractori periculoși terorizează în continuare Aiudul”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Buna ziua, prin acest mail doresc să vă prezent o situație critică din municipiul Aiud, ce implică doi tineri cunoscuți în lumea scandalurilor, aceștia fiind condamnați de mai multe ori pentru scandalurile făcute, iar în arestul poliției au fost de nenumărate ori, dar de fiecare dată au fost puși în libertate întrucât s-a constat de către instanțele de judecată că aceștia nu prezintă un pericol social.

Țin să vă anunț că unul dintre ei a fost arestat ultima dată acum câteva săptămâni, pentru scandal, acesta are la activ 3 arestări și un număr impresionant de dosare penale (din cunoștințele mele în jur de 12 dosare pentru lovire, vătămare corporală gravă și furt), dar multe dintre ele încă pe rolul instanțelor de judecată. În acest moment este eliberat sub supraveghere, mergând la probațiune. Acesta și-a făcut un obicei în a bate oricând pe oricine, urmând ca a doua zi să îi sune pentru a-i amenința să își retragă plângerile.

La fel și celălalt tânăr, are câteva intrări în pușcărie (Nu știu dacă vă mai aduceți aminte de isprăvile lui de acum câțiva ani când a intrat cu sabia în discoteca din Aiud, provocând tăieturi clienților și amenințând diferite persoane).

În momentul de față amândoi sunt în libertate și terorizează un oraș întreg. Ți-e frică să te întâlnești cu ei pe drum deoarece se leagă de oricine fără a le face cineva ceva, să nu mai vorbim de barurile, cluburile, sau piețele publice din Aiud, fiind zi de zi mai prin toate localurile căutând tineri cărora să le ia banii pentru a-i juca la aparate.

Fără să vrei dai nas în nas cu ei în fiecare weekend și trebuie să pleci acasă, cum face toată lumea, sau riști să fii bătut, să nu zic de lucruri mai grave. Oamenilor le este frică să depună plângere, nu mai zic de martori, că nimeni nu face nimic de frica lor.

Sunt foarte periculoși, de exemplu sâmbătă seara l-au bătut pe un băiat de l-au desfigurat în incinta noului club Diamond din Aiud. Acesta a fugit la poliție dar nu știm dacă polițiștii își fac treaba măcar de data asta.

N.R. Precizăm că în buletinul de presă al IPJ Alba, în care au fost prezentate principalele incidente ce au avut loc în județ în perioada 28-29 decembrie cazul semnalat mai sus nu a fost menționat.
_________________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea