Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA: ”Infractori periculoși terorizează în continuare Aiudul”

Publicat

în

 Buna ziua, prin acest mail doresc să vă prezent o situație critică din municipiul Aiud, ce implică doi tineri cunoscuți în lumea scandalurilor, aceștia fiind condamnați de mai multe ori pentru scandalurile făcute, iar în arestul poliției au fost de nenumărate ori, dar de fiecare dată au fost puși în libertate întrucât s-a constat de către instanțele de judecată că aceștia nu prezintă un pericol social.

Țin să vă anunț că unul dintre ei a fost arestat ultima dată acum câteva săptămâni, pentru scandal, acesta are la activ 3 arestări și un număr impresionant de dosare penale (din cunoștințele mele în jur de 12 dosare pentru lovire, vătămare corporală gravă și furt), dar multe dintre ele încă pe rolul instanțelor de judecată. În acest moment este eliberat sub supraveghere, mergând la probațiune. Acesta și-a făcut un obicei în a bate oricând pe oricine, urmând ca a doua zi să îi sune pentru a-i amenința să își retragă plângerile.

La fel și celălalt tânăr, are câteva intrări în pușcărie (Nu știu dacă vă mai aduceți aminte de isprăvile lui de acum câțiva ani când a intrat cu sabia în discoteca din Aiud, provocând tăieturi clienților și amenințând diferite persoane).

Elit - Gustul Desăvârșit

În momentul de față amândoi sunt în libertate și terorizează un oraș întreg. Ți-e frică să te întâlnești cu ei pe drum deoarece se leagă de oricine fără a le face cineva ceva, să nu mai vorbim de barurile, cluburile, sau piețele publice din Aiud, fiind zi de zi mai prin toate localurile căutând tineri cărora să le ia banii pentru a-i juca la aparate.

Fără să vrei dai nas în nas cu ei în fiecare weekend și trebuie să pleci acasă, cum face toată lumea, sau riști să fii bătut, să nu zic de lucruri mai grave. Oamenilor le este frică să depună plângere, nu mai zic de martori, că nimeni nu face nimic de frica lor.

Sunt foarte periculoși, de exemplu sâmbătă seara l-au bătut pe un băiat de l-au desfigurat în incinta noului club Diamond din Aiud. Acesta a fugit la poliție dar nu știm dacă polițiștii își fac treaba măcar de data asta.

N.R. Precizăm că în buletinul de presă al IPJ Alba, în care au fost prezentate principalele incidente ce au avut loc în județ în perioada 28-29 decembrie cazul semnalat mai sus nu a fost menționat.
_________________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO VIDEO| Inundație pe străzile din Sebeș, din cauza AVARIEI la distribuția apei potabile: „Bine că vă pricepeți la organizat serate de film”

Publicat

în

Inundație pe străzile din Sebeș, din cauza AVARIEI la distribuția apei potabile: „Bine că vă pricepeți la organizat serate de film”

Cetățenii din Sebeș s-au trezit în cursul dimineții de astăzi, 23 iunie, cu o defecțiune majoră la alimentarea cu apă potabilă a întregului oraș.

Așa cum se poate observa și în imaginile postate pe internet de către cetățeni, apa a început să inunde străzile oamenilor.

„Voi chiar vă bateți joc de cetățenii din Sebeș! Bine că vă pricepeți la organizat evenimente și serate de film și conducta de apă nici după două mandate nu este reparată! Cât de gros vă este obrazul, nesimțiților?”, a fost mesajul unui bărbat, însoțit de imaginile postate în mediul online.

Elit - Gustul Desăvârșit

În acest sens, primarul orașului, Dorin Nistor, a scris um mesaj pentru locuitorii municipiului Sebeș, pe pagina sa personală de socializare:

„Din cauza unei avarii produse în data de 23.06.2022 la sistemul de distribuție a apei potabile pe strada Călărași din municipiul Sebes, SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Sebeș anunță întreruperea furnizării apei potabile în toată localitatea, până la remedierea acesteia.
Se încearcă sectorizarea zonelor afectate în vederea limitării disconfortului produs populației.

La reluarea furnizării apei potabile, pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, caz în care recomandăm folosirea acesteia doar în scopuri menajere. Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați Dispeceratului Alba Iulia”


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Neatenție la volan: Un accident rutier s-a produs în cartierul Ampoi din Alba Iulia, într-un sens giratoriu

Publicat

în

Neatenție la volan: Un accident rutier s-a produs în cartierul Ampoi din Alba Iulia, într-un sens giratoriu

Un accident rutier s-a petrecut astăzi, 18 iunie, în jurul orei 22:15, în municipiul Alba Iulia, în zona Ampoi 1.

Așa cum se poate observa și în imaginile trimise de către un cititor ziarulunirea.ro, evenimentul rutier s-a petrecut în sensul giratoriu de lângă podul de peste râu.

De asemenea, potrivit martorilor la accident, acesta s-ar fi petrecut în urma unei neacordări de prioritate.

Elit - Gustul Desăvârșit

Vom reveni cu detalii.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Valea Sohodolului transformată în groapă de gunoi: „Oare la el acasă tot așa face?”

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Valea Sohodolului transformată în groapă de gunoi: „Oare la el acasă tot așa face?”

Un bărbat certat cu bunul simț și cu cele mai elementare reguli de conviețuire în societate a fost surprins aruncând gunoaiele dintr-o camionetă pe valea Sohodolului.

Cel puțin așa susține un citititor al ziarulunirea.ro care a postat în mediul online mai multe imagini cu peisajul dezolant din zonă și cu omul care aruncă deșeurile.

„Nu înțeleg, chiar atât de înapoiați sunt unele persoane, totuși suntem în secolul XXI. Oare la el acasă tot așa face?Nu mai respectăm nimic? Asta este nesimțire totală și o cruntă lipsa de respect, nu numai față de mediul înconjurător ci față de toate persoanele din comunitate”, este comentariul unei persoane revoltate de imagini.

Elit - Gustul Desăvârșit

FOTO: Facebook – Radu Stoica


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare