Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| Gunoierii de pe zona 2, Asocierea RER Vest – RETIM, probleme mari în distribuirea pubelelor și ridicarea deșeurilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ȘTIREA TA| Gunoierii de pe zona 2, Asocierea RER Vest – RETIM, probleme mari în distribuirea pubelelor și ridicarea deșeurilor

„Socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg” spune un vechi proverb românesc, iar în cazul „informărilor” pe care Asocierea RER Vest & RETIM le remite presei din județul Alba nici că s-ar putea să fie mai adevărat: „Publicitatea” firmelor de casă ale PNL a stârnit un val de indignare în rândul cetățenilor, aceștia acuzând faptul că ceea ce se prezintă nu este conform cu realitatea din teren.

În momentul preluării responsabilității colectării și ridicării deșeurilor Asocierea RER Vest – RETIM ar fi fost obligată să fi semnat contracte cu cel puțin 80% dintre cetățeni ( gospodării, asociații de locatari, etc.)  și să fi livrat pubele tuturor celor cu care a semnat un contract de prestări servicii, astfel, dacă acest lucru ar fi fost înfăptuit și nu am fi avut parte de un debut stângaci al noului operator, la nivelul județului Alba, comunicatele „explicative” nu și-ar mai fi avut rostul.

Citește și: Asocierea RER Vest – RETIM, debut cu stângul la Sebeș: Pubele „invizibile” la tarife exorbitante, un serviciu „complet funcțional”

Extrem de multe persoane semnalează, cu precădere în mediul online, faptul că deși au semnat contract cu noul operator nu beneficiază încă de pubele, iar o copie a întelegerii bilaterale nu este încă în posesia lor, ridicarea deșeurilor, la cel mai mare tarif din Regiunea Centru a României, se face într-un mod departe de a fi definit ca și cel optim ori, de altfel, normal pentru anul 2021.

„Nu își fac treaba în nici o zonă , Pianu, Șugag, nici unde, nu sunt încă pubele la porți!” ; „Un gunoi de firmă de gunoaie” ; „Minciuni, aduci pubele pe strada Mihail Kogălniceanu, nu am primit toți la case și avem gunoi care nu s-a ridicat de două săptămâni, să vă fie rusine.” – sunt doar câteva exemple de comentarii ale cetățenilor nemulțumiți de modul în care Asocierea RER Vest – RETIM prestează servicii acolo unde aceștia locuiesc.

Citește și: Asocierea RER Vest – RETIM, debut cu stângul la Sebeș: Pubele „invizibile” la tarife exorbitante, un serviciu „complet funcțional”

Potrivit presei, Rer Vest & Retim ar fi ”firme de casă ale PNL”. La Rer Vest sunt asociați Consiliul Local Oradea și Administrația Patrimoniului, iar la Retim, Consiliul Local Timișoara.

De la o asociere într-atât de puternică, cu o vastă experiență în domeniu, orice cetățean ar fi așteptat la mai mult, dar nu mai mult decât ce este normal : să îi fie ridicat gunoiul la timp și în condițiile care i-au fost promise. Debutul stângaci denotă o atitudine de amatorism, iar comunicatele explicative, sunt o jignire pentru foarte mulți dintre cetățeni – din moment ce rostul acestora este de a le explica că ceea ce văd cu ochii lor nu este adevărat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea