Rămâi conectat

Ştirea Ta

ŞTIREA TA: Facturi umflate la gaz, intervale facturate care se suprapun şi lipsa unui nr. de telefon pentru consumatori

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Vom înainta în judecata un proces împotriva E O N Gaz (…) Vom renunţa la gaz în favoarea lemnelor şi nu voi mai achita facturile E O N Gaz!”. Acestea sunt câteva din concluziile la care o familie din satul Inoc, comuna Unirea, a ajuns, exasperată fiind de neregurile pe care le-a constat în mod repetat, cu privire la serviciile distribuitorului de gaz metan, EON Gaz România.

 “Numele meu este Fufezescu Crina si fac aceasta reclamatie in numele bunicului meu Aurel  Boariu, titularul contractului E O N cu nr 1000985662,din satul Inoc,com Unirea, judeţul Alba, str Nouă, nr 26. Astazi (n.r.3 ianuarie) a venit factura estimare pentru perioada 3.11.2012 – 4.12.2012, in valoare de 484.60 de lei, reprezentând un consum care nu s-a realizat in gospodaria danşilor! Mai mult decât atât, la această factură au aparut penalitati pentru factura nr 10509654294 in valoare de 30 de lei pentru perioada 1.11.12 – 5.11.12 si penalitati pentru factura nr 10509654294 in perioada 1.11-21.11.12 de 10 lei! După cum se poate observa, aceste intervale de timp facturate se suprapun!

În perioada 16.11-17.12 mai apare o factură restantă de 12 lei pe perioada suprapusă, iar o parte din aceasta perioadă este necalculată! Lunar sau bilunar facturile E O N GAZ apar sub aceasta formă, sau mai rău, cu sume mult mai mari, care se repetă!

Dacă în continuare vom primi asemenea facturi, vom renunţa la gaz in favoarea lemnelor şi nu voi mai achita facturile E O N Gaz. Să fie macar restante reale!

Vom inainta in judecata un proces impotriva E O N Gaz, mai ales ca nu au nici macar un număr de telefon valabil pentru consumatori, decât cele contra cost!”.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea