Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| Cu gunoiul sub nas și buni de plată: Cetățenii din Alba Iulia primesc facturi pentru un serviciu neprestat

Publicat

în

ȘTIREA TA| Cu gunoiul sub nas și buni de plată: Cetățenii din Alba Iulia primesc facturi pentru un serviciu neprestat

Un cetățean de pe strada Marin Preda din Municipiul Alba Iulia nu a mai dat nas în nas cu gunoierii de o lună de zile, gunoiul menajer nu a mai fost ridicat din 9 decembrie 2021, dar noul operator nu a uitat să îi emită factura pentru serviciile pe care de altfel nu le-a prestat.

Citește și: Control al ITM Alba la RER VEST & RETIM, în urma protestelor angajaților de la Tărtăria

„După fiecare zi programată pentru ridicare, am depus o sesizare la firma de salubrizare. În data de 27 am depus o nouă sesizare că nici în 24 nu a fost ridicat gunoiul menajer la program cu toate că în ziua respectivă mașina a fost la 50m de strada noastră, pe Tudor Arghezi.

Electrica Furnizare Discount

În data de 03.01.2022 am procedat la fel, fără ca gunoiul să fie ridicat! Cu acea ocazie am aflat de la cei de la RER Vest Oradea că toate sesizările mele anterioare au fost ÎNCHISE!!!( fără să fie ridicat gunoiul) și că situația semnalată în 27.12 va fi trimisă șefului pentru soluționare. Azi, 07.01.2022 gunoiul este în continuare neridicat, scos la limită de proprietate de 4 săptămâni. Menționez ca am camere de supraveghere care pot dovedi că firma nu a trimis mașina de ridicat gunoiul la adresa mea.

Cât mai trebuie să acceptăm această situație? Nu știu dacă mai contează, dar nici gunoiul colectat selectiv nu a fost ridicat în luna decembrie DELOC! Iar ca umilința să fie completă, azi, 07.01.2022 am fost înștiințat prin SMS ca mi s-a emis factura cu suma completă, pentru servicii care nu au fost efectuate!”, transmite albaiulianul pe adresa redacției ZiarulUnirea.ro

Publicitate

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Intervenție promptă a Poliției Locale Alba Iulia în cazul unui bărbat căzut pe fosta trecere de pietoni de lângă pasajul din Cetate

Publicat

în

Intervenție promptă a Poliției Locale Alba Iulia în cazul unui bărbat căzut pe fosta trecere de pietoni de lângă pasajul din Cetate

Un echipaj al Poliției Locale Alba Iulia a intervenit, marți seara, în jurul orei 20.00, în cazul unui bărbat prăbușit pe fosta trecere de pietoni de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, din apropierea Pasajului din cartierul Cetate.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției imagini cu operațiunea de scoatere a omului din mijlocul traficului și aducerea sa în siguranță la marginea carosabilului.

Electrica Furnizare Discount

Potrivit reprezentanții instituției, polițiștii au chemat ambulanța și au rămas langă cetățean până la ajungerea acesteia.

Potrivit martorilor, bărbatul era puțin recalcitrant.

„L-au tras polițiștii din drum si face scandal: Ce bă! Nu plec de aici!”, ne-a transmis albaiulianul.

Citește mai mult

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| VISCOL în Apuseni: Peste 700 de gospodării fără curent electric. Deszăpezire „la fentă”

Publicat

în

 VISCOL în Apuseni: Peste 700 de gospodării fără curent electric. Deszăpezire „la fentă”

Furtuna de zăpadă care s-a pornit luni după masa în Apuseni a lăsat sute de gospodării fără electricitate, iar circulația se desfășoară în condiții de iarnă.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, mai multe localități din Apuseni au rămas fără electricitate. Potrivit directorului SDEE Alba, Ceteraș Marius, la acest moment mai sunt 773 de consumatori nealimentați în comuna Poiana Vadului. La fața locului s-au deplasat echipele de la Electrica și se lucrează pentru remedierea defecțiunii.

Un cititor ziarulunirea.ro ne-a trimis imagini cu deszăpezirea, care spune el, nu se face cum trebuie pe drumul dintre Alba Iulia și Zlatna. „Așa se deszăpezește pe ruta Alba Iulia-Zlatna, că deh, plătim taxa de drum”, ne-a transmis omul indignat.

Electrica Furnizare Discount

Pe drumurile din zonă se circulă în condiții de iarnă, pe carosabil acoperit cu zăpadă între 1-3 cm. Se acționează cu autoutilaje dotate cu lame ți răspânditoare.

Reamintim că meteorologii au emis o avertizare Cod galben și portocaliu de viscol și ninsori, valabilă pentru județul Alba, până marți dimineața.

Citește mai mult

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Șobolanii au pus stăpânire pe casa unui cetățean din Ighiu, după ce o „groapă” de gunoi „s-a format” la ușa sa

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| Șobolanii au pus stăpânire pe casa unui cetățean din Ighiu, după ce o „groapă” de gunoi „s-a format” la ușa sa

Situație cumplită pentru un locuitor din Ighiu, județul Alba. „Anumiți” cetățeni s-au obișnuit să-și arunce gunoiul exact în fața ușii casei sale, iar în cele din urmă aceasta a fost invadată de șobolani, după ce o veritabilă „groapă” de gunoi s-a format în urma perseverenței de care concetățenii săi au dat dovadă.

„Anumiții” concetățeni au fost „dotați” cu pubele pe care înainte nu le aveau, problema este una mai veche, dar operatorul nu prea trece să le ridice din motive puerile, după cum declară un cetățean din zonă, iar cei ce au contribuit la formarea „gropii” de gunoi continuă să o facă nestingheriți și cu aceeași perseverență.

Electrica Furnizare Discount

Astfel cetățeanul din Ighiu a fost dat la propriu de șobolani afară și nevoit să se mute într-un alt imobil, cu o poartă mai jos ce e drept, dar stă cu frica în sân că și actualul spațiu locativ are să fie „prădat” de rozătoare, ș-atunci ce să mai facă? Să se mute la primărie?

 

 

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare