Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ȘTIREA TA: Apa colorată – cadoul de Paști pentru albaiulieni de la firma furnizoare?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulienii au în continuare probleme cu apa care curge la robinete. Periodic ne sunt semnalate cazuri în care aceasta are o culoare care îi sperie pe consumatori. Situația nu este nouă însă reclamațiile primite nu i-au oprit pe cei de la firma furnizoare să mărească în mod constant prețul fără să remedieze eventualele defecțiuni. De această dată situația a fost semnalată în Cetate, în zona străzii Vasile Goldiș:

Îmi permit să-mi rup 5 minute din Vinerea Mare ca să vă trimit fotografiile atașate. Au fost făcute aseară, pe când ne pregăteam să îi facem baie juniorului. La fel însă ar fi arătat și dacă erau făcute duminica trecută, luni, marți sau miercuri. E o situație care durează de o săptămână, cel puțin în Cetate, în zona Vasile Goldiș.

Poate n-am înțeles noi corect gestul celor de la APA CTTA. Poate ei de fapt încearcă să ne ajute cu apa gata colorată, ca să iasă ouăle direct vopsite și să nu ne mai deranjam noi să cumpărăm diverse galus-uri și vopsele speciale… Sau poate e un mod original de-al lor de a ne ura Sărbători Fericite?

Clar e ca insistă să ne facă sărbătorile colorate. Întrebarea ar fi însă: o să fie evidențiată culoarea asta a apei în factura următoare? Sau toți se vor face, românește, că plouă? Sărbători fericite!”, spune T.D., un cititor al ziarului Unirea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea