Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| ACUZAȚII GRAVE aduse unui polițist din ALBA IULIA: „A intrat peste mine în casă și m-a bătut ca la carte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ȘTIREA TA| ACUZAȚII GRAVE aduse unui polițist din ALBA IULIA: „A intrat peste mine în casă și m-a bătut ca la carte”

Un bărbat din Alba Iulia aduce acuzații grave unui polițist din cadrul IPJ Alba și susține că ar fi fost agresat fizic de angajatul statului după ce acesta a „intrat peste el în casă”, în dimineața zilei de 6 decembrie a anului curent, în jurul orei 02:00.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În cursul zilei de 7 decembrie albaiulianul s-a deplasat la sediul IPJ Alba unde a depus o plângere ca urmare a evenimentelor posibil desfășurate în dimineața zilei de 6 decembrie, ultima zi pe care acesta ar fi trebuit să o petreacă în regim de carantină la domiciliu.

Contactat de ZiarulUnirea.ro, IPJ Alba prin purtătorul de cuvânt transmite: „În noaptea de 05/06.12.2021, în jurul orei 02,00, în urma unui apel prin 112, prin care se reclama tulburarea ordinii și liniștii publice, un echipaj mixt, format din polițist și jandarm s-a deplasat la locuința unui bărbat din Alba Iulia. Acesta se afla în stare avansată de ebrietate și tulbura liniștea publică, fiindu-i aplicată o sancțiune contravențională, la Legea 61 din 1991.

Urmare a faptului că bărbatul a depus o sesizare privind posibile fapte de agresiune, din partea unui polițist, sunt efectuate verificări cu privire la modul de intervenție.”

Albaiulianul susține că în momentul în care a deschis ușa imobilului în care locuiește i-a avertizat pe oamenii legii de faptul că se află în regim de carantină COVID la domiciliu, iar polițistul ar fi pus piciorul în prag și ar fi „intrat peste el în casă” aplicându-i ulterior o „corecție” fizică „ca la carte”, iar intervenția angajatului statului ar fi fost una presărată cu „exces de zel”.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea