Ştefan Stan – noua voce a României!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

   Aseară, ochii a milioane de români au fost aţintiţi pe ecranele postului de  televiziune Pro Tv  pentru a viziona mega-show-ul-concurs ” Vocea României „. Protagoniști au fost ultimii patru concurenți rămași în marea finală: Cristian Sanda, Dragoş Chircu, Iuliana Puşchilă şi Ştefan Stan, elevii lui Marius Moga, Loredana Groza, Horia Brenciu şi Smiley. După 4 ore de concurs, câştigător a fost desemnat în cele din urmă de către publicul votant – Ştefan Stan din echipa lui Smiley. Pe lângă faptul că fiecare dintre cei patru concurenţi a trebuit să interpreteze câte o piesă singur, în program au mai fost cuprinse piese în duet alături de patru invitaţi speciali. Astfel, Cristian Sanda a cântat alături de Felicia Filip, Dragoş Chircu  alături de Pepe, Iuliana Puşchilă împreună cu Voltaj, iar învingătorul, Ştefan Stan a cântat în duet cu Andra. De asemenea, cei patru finalişti  au interpretat câte o piesă alături de antrenorii lor.
Marele câştigător, Ştefan Stan, noua voce a României a intrat astfel în posesia unui cec în valoare de 100.000 de euro și a unui album care va fi lansat pe piață de Universal Music România. Ceilalţi trei finalişti vor beneficia  şi ei de un single (piesă şi videoclip), lansate de asemenea de Universal Music România.
Desigur, noi ca albaiulieni am fost în mare parte alături de echipa lui Marius Moga, conjudeţeanul nostru, pe care am fi vrut-o câştigătoare prin concurentul Cristian Sanda. Însă, chiar dacă părerile noastre şi ale multora dintre români au fost împărţite în privinţa celui mai talentat dintre cei patru finalişti, a câştigat cel ce a fost desemnat de către publicul suveran. Aşadar, felicitări marelui câştigător Ştefan Stan!

Alexandra MATEŞ

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

 

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

6 Comentarii

profesor Ana 27 decembrie 2011 at 11:27

E intr-adevar o voce. Eu pe el am mizat, desi oricare dintre cei patru ar fi putut avea acelasi loc pentru ca au fost exceptionali. In duet cu Andra, Stefan a fost impresionant. Felicitari!

Horea 27 decembrie 2011 at 12:13

La fel de IMPRESIONANTA a fost si Iuliana alaturi de Voltaj!
Andra, in schimb, a stiut cum sa-i scoata mai bine in evidenta vocea coechipierului său in duietul cu pricina.

OK 27 decembrie 2011 at 12:12

Era de asteptat de la PRO TV !
Ca si la concursul Romanii au talent, la care „alesul” a fost un oarecare Tzutzu, lipsit de orice calitate in afara prostiei numita patriotism, cine mai credea ca o voce de aur ca a lui Dragos Chircu ar fi putut castiga ?
Cate voturi or fi fost cu adevarat pt unul sau altul dintre concurenti ?
Putem doar sa credem „CE NI SE SPUNE” ca doar romanii la asta se pricep!!!!
Oricum, afacerea mesajelor aducatoare de profit e una buna !

profesor Ana 27 decembrie 2011 at 15:25

De acord. Dragos a fost exceptional, dar Loredana l-a coborat la duet. Nu s-au potrivit deloc. Vocea ei e prea stridenta pentru „Con te partiro”. De asemenea, dadea din cap ca la repetitii „Zii ca-i bine!”.
Sincer, as fi vrut sa castige, dar, dupa ce am vazut duetul Stefan/Andra, am stiut exact cine va castiga.
Paralela cu concursul celalalt nu-si are locul pentru ca situatiile sunt totusi diferite. Acolo, juriul a avut vina principala, lasandu-l pe acel copil sa acceada pana in finala, dupa care publicul (impresionat de caz) a votat. Aici, oricare putea castiga. Sa vedem ce va fi la X Factor… Ca acolo e mult subiectivism.
PS. Nici eu nu agreez televotingul…

OK 27 decembrie 2011 at 17:22

Chiar crezi ca a votat cineva pentru acel Tzutzu ?
Am convingerea ca A FOST DAT DREPT CASTIGATOR, pe convingerea cuiva plecat cu sorcova, ca patriotismul mai e la moda !
Doar in strainatate, romanii cu adevarat talentati au succes. Aici, castiga doar cei cu „SUCCESURI !
Intrebati pe cei plecati afara ca sa traiasca, sau care au copii pribegi la munca haihui, daca mai IUBESC cumva aceasta tara !!! O sa aveti un soc sa vedeti cum ar mai apara-o !

profesor Ana 27 decembrie 2011 at 19:40

Si eu am zis ca „a fost dat drept…”, dar semnalele pe care le-am avut de la elevi m-au facut sa nu mai stiu ce sa cred: toti tzutzuiau! Acelasi lucru mi l-au confirmat colegi dascali din alte localitati. Si, cine manevreaza telefoanele mobile daca nu ei, tzutzistii?

Comentariile sunt oprite