Ziarul Unirea

Stage Club te face V.I.P – Surprizele „curg” în continuare pentru toţi cei care se distrează în club Stage din Alba Iulia!

 Pentru ca să devii V.I.P la Stage Club tot ce trebuie să faci e să mergi în club, să te distrezi, iar fotografii clubului te vor poza. Apoi, poza ta va apărea pe pagina oficială de Facebook a clubului şi va fi supusă la vot. Pozele cu cele mai multe like-uri vor fi câştigătoare.
Concursul se va desfăşura pe două perioade de timp. Astfel în săptămâna 11-18 februarie 2012 se vor poza fetele şi pozele acestora vor fi supuse la vot în perioada 19-26 februarie 2012, iar în perioada 21-25 februarie, se vor poza băieţii şi pozele acestora vor fi supuse la vot între 27 februarie -4 martie. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina de Facebook a clubului şi pe site-ul lor de prezentare. Pe baza rezultatelor de pe Facebook, primele 4 fete şi primii 2 băieţi vor primi gratuit din partea clubului un card Stage V.I.P.
Organizatorii promit că aceste carduri vor fi oferite săptămânal, asigurându-vă intrarea gratuită la toate evenimentele Stage,timp de 6 luni de la data eliberării cardului şi ţin să menţioneze că aceste carduri nu sunt transmisibile şi că folosirea lor de către o altă persoană atrage anularea acestora.(A.M.)

ELIT

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

3 Comentarii

Vai de capul meu!!! Auzi ca VIP 9 februarie 2012 at 16:52

Eu sincer ma astept in scurt timp sa ne petrecem la „Sarbatoarea lemnarului in Stage”!!!

dolfi 9 februarie 2012 at 16:56

pai ca sa nu se simta prostanii insultati cand le zice lumea manelari, se du la „club”. Destepti patronii care stiu sa ia banii de pe prostani… Nu mai intru in detalii despre etalarea zdrentelor de firma, cosmeticelor si a altor accesorii ca sa compenseze inteligenta, si anumite dimensiuni.

dolfi 9 februarie 2012 at 16:56

erata: *se duc

Comentariile sunt oprite