Ziarul Unirea

Sporturile de contact își vor relua activitatea: Anunțul ministrului Ionuț Stroe

Într-o postare pe contul său de pe o rețea de socializare ministrul sportului, Ionuț Stroe a anunțat că restricțiile pentru sporturile de contact au fost eliminate din Hotărârea de Guvern care prelungește starea de alertă cu încă 30 de zile.

Stroe spune că sporturile de contact, precum box, judo, lupte sau karate îşi vor putea relua activitatea în condiţiile care urmează a fi anunţate în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului şi al Ministerului Sănătății. “Veşti bune.

ELIT

Astăzi, Hotărârea de Guvern care prelungeşte starea de alertă a eliminat restricţiile pentru sporturile de contact (box, lupte, karate şi altele). În câteva zile, după publicarea în Monitorul Oficial, vom emite Ordinul comun de ministru MTS-MS care va detalia condiţiile pentru desfăşurarea acestor activităţi sportive”, a scris Stroe.

Preşedinţii federaţiilor de lupte, box şi judo acuzaseră faptul că nu pot organiza competiţii interne, iar sportivii nu pot efectua antrenamente specifice, fiind dezavantajaţi faţă de cei străini în momentul în care vor participa la concursuri internaţionale.

Sursa: libertatea.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419