Rămâi conectat

Actualitate

Sporturile de contact își vor relua activitatea: Anunțul ministrului Ionuț Stroe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare pe contul său de pe o rețea de socializare ministrul sportului, Ionuț Stroe a anunțat că restricțiile pentru sporturile de contact au fost eliminate din Hotărârea de Guvern care prelungește starea de alertă cu încă 30 de zile.

Stroe spune că sporturile de contact, precum box, judo, lupte sau karate îşi vor putea relua activitatea în condiţiile care urmează a fi anunţate în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului şi al Ministerului Sănătății. “Veşti bune.

Astăzi, Hotărârea de Guvern care prelungeşte starea de alertă a eliminat restricţiile pentru sporturile de contact (box, lupte, karate şi altele). În câteva zile, după publicarea în Monitorul Oficial, vom emite Ordinul comun de ministru MTS-MS care va detalia condiţiile pentru desfăşurarea acestor activităţi sportive”, a scris Stroe.

Preşedinţii federaţiilor de lupte, box şi judo acuzaseră faptul că nu pot organiza competiţii interne, iar sportivii nu pot efectua antrenamente specifice, fiind dezavantajaţi faţă de cei străini în momentul în care vor participa la concursuri internaţionale.

Sursa: libertatea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea