Rămâi conectat

Sport

Sportul Petrești, victorie netă la Galtiu, Bălaș – iarăși „careu”! Echipa lui Doru Oancea mai are nevoie de un punct pentru a câștiga sezonul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sportul Petrești s-a impus fără emoții la Galtiu, în partida cu Navobi Cricău, scor 6-0 (3-0), performerul jocului fiind iarăși mijlocașul Cristian Bălaș. Acesta și-a trecut în cont un „careu”, marcând de patru ori, inclusiv un „hat-trick”, Bălaș semnând primele 4 goluri ale formației sale în minutele 25, 35, 45 și 49. Lista reușitelor a fost completată de Afrapt (52, 87). Dispecerul primai clasate traversează o formă excelentă, Bălaș ajungând la 11 goluri în ultimele trei runde, după ce acum două săptămâni a mai reușit un „careu”, în jocul cu Nicolae Linca Cergău.

Echipa lui Doru Oancea are 7 puncte avans față de CIL Blaj, pe care o va întâlni runda viitoare pe teren propriu, având nevoie de un punct pentru a deeveni matematic câștigătoarea acestei stagiuni.

În alt meci, Viitorul Vama Seacă – Metalul Aiud 2-0 (0-0). Au marcat: B. Vaida (78), I. Cociş (83


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea