Sportivii uniriºti în luptã pe patru fronturi pentru ultimele medalii din 2010

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Finalul de sezon competiþional se anunþã unul extrem de disputat pentru sportivii de la CS Unirea Alba Iulia, reprezentanþii a 4 secþii sportive ale clubului urmând sã participe în aceste zile la competiþii deosebit de importante. La trei dintre acestea se concureazã “cu medaliile pe masã” fiind finale de campionate naþionale în disciplinele respective, în fapt ultimele întreceri ale acestui an la care sportivii uniriºti mai pot sã intre în posesia vreunei medalii naþionale.
Sâmbãtã, 30 octombrie, vor intra în concurs componenþii a trei secþii sportive, astfel: latletism – la Bãile Felix sunt finalele Campionatelor Naþionale de Cros la care CS Unirea va alinia la start douã echipe, una în cursa senioarelor ºi una în cea a juniorilor (în colaborare cu LPS Alba Iulia), albaiulienii urmând a fi încurajaþi de pe margine chiar de directorul clubului, Marius Anghel; ljudo – la Roman vor avea loc finalele Campionatelor Naþionale de Judo pe echipe destinate sportivilor sub 13 ani. Aici va fi prezentã o delegaþie formatã din 10 judoka însoþiþi de antrenorii Cristian Dinu ºi Ioan Todor. CS Unirea va alinia o echipã în competiþia femininã unde sperã la o comportare onorabilã ºi chiar obþinerea unei medalii, deºi valoarea competiþiei este extrem de ridicatã; ltenis de masã – la Tg. Secuiesc se va disputa etapa a 2-a a Diviziei A, echipa din Cetatea Marii Uniri sperând sã învingã în cel puþin una dintre cei trei partide. În acest moment albaiulienii ocupã locul trei, poziþie care asigurã rãmânerea în Divizia A.
În perioada 1-5 noiembrie, în localitatea Oneºti, se vor desfãºura finalele Campionatelor Naþionale de Haltere de Seniori la care clubul albaiulian va alinia 3 sportive, însoþite de antrenorul Ioan Frãþilã. „Orice eventualã medalie pe care sportivii o vor obþine nu va face decât sã confirme faptul cã dupã un an de eforturi în antrenamente apare ºi satisfacþia muncii împlinite”, a afirmat Marius Anghel, CS Unirea Alba Iulia. (H.D.M.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419