Rămâi conectat

Sport

Sportivii de la Revolution Academy Alba Iulia, cantonament la Bukovel (Ucraina)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Timp de o săptămână, reprezentanții clubului Revolution Academy Alba Iulia au fost prezenți pentru un stagiu de pregătire în Ucraina, în stațiunea Bukovel din Munții Carpați. La cantonamentul centralizat au fost prezent aproximativ 100 de sportivi ce au reprezentat 5 cluburi. Obiectivul principal a fost o pregătire coerspunzătoare în vederea sezonului competițional, dar mai ales pentru Campionatul European de tawkwondo din Estonia, de la finele lunii august.

A fost o acțiune extrem de rerușită în condițiile în care la această disciplină sportivă Ucraina are competitori cu rezultate de apreciat la nivel european, rezultând o experiență benefică pentru karateka din Cetatea Marii Uniri (Alecsandru Boloage, Miruna Boloage și Mario Gâlea).

Pentru a deveni cel mai bun trebuie să fi alături de cei mai buni. Ca antrenor mă inspir din metodele de pregătire ale colegilor din Ucraina care de-a lungul anilor au avut rezultate pe plan european. Sportivi noștri sunt pregătiți pentru sezonul ce urmează și ne dorim cooptarea lor în lotul României la Campionatul European din Estonia. Mulțumim pe această cale conducerii CS Unirea Alba Iulia, dar și sponsorilor fără sprijinul cărora este dificil să continuăm activitatea, Sergiu Simina, Elis Pavaje, Allegria Hotel, EFYMARM, Real Med și CTC”, a transmis Alin Moldovan. Revolution Academy Alba Iulia a fost înființat în 2017, avâd secții de performanță în Alba Iulia și Sebeș, recent extinzându-și activitatea și în municipiul Aiud.

În lunile anterioare, competitorii de la Revolution Academy au avut rezultate notabile. Astfel, în Bulgaria, la Sofia, la European Multi Games. Alexandru Fara și Alexandru Boloage, ambii cadeți și componenți ai lotului României, și-au testat potențialul într-unul din cele mai puternice concursuri, în fapt satelit al Campionatului European (învingătorii s-au calificat direct la Europenele din Estonia, din 26-27 august). De asemenea, la Campionatul Național de copii și cadeți de taekwondo, la București, clubul din Cetatea Mariii Uniri a avut la start un lot format din 16 sportivi, 14 dintre aceștia urcând pe podium (5 medalii de aur, 6 medalii de argint și trei distincții de bronz), iar Nicoleta Gemănescu a fost desemnată cea mai bună sportivă din țară, la copii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea