Rămâi conectat

Politică Administrație

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, în febra controalelor

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor va controla, în primul trimestru al acestui an, și Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. Evaluarea presupune un control amănunţit pe toate palierele de activitate ale unităţii, de la activitatea medicală, condiţii hoteliere până la gradul de satisfacţie al pacienţilor şi personalului.

Spital Alba Iulia02„Toate spitalele trebuie să tracă prin acest control. Dar nu este suficient să fim acreditați, ne străduim să obținem un puncaj cât mai mare care să certifice servicii de calitate pentru pacienții spitalului. În funcție de acest punctaj se poate obține și un contract mai bun cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru o finanțare mai bună”, a explicat managerul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, Nicoleta Coșarcă.

„Ne pregătim de doi trei ani pentru acestă evaluare și am reușit să facem pași importanți, de la implementarea protocoalelor pentru activitatea personalului medical, reabilitarea unor secții medicale și reabilitarea unor spații care nu au mai beneficiat de lucrări de amploare de 40 de ani, cum sunt bucătăria și spălătoria, până la realizarea unor chestionare privind gradul de satisfacție al pacienților”, a spus directorul de îngrijiri medicale al spitalului din Alba Iulia, Monica Onețiu.

Acreditarea este obligatorile pentru toate spitalele din România şi trebuie făcută până la finalul anului 2015, potrivit informațiilor publicate pe site-ul spitalului din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor! USR Daia Română are plăcerea să anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Română. Cu o viziune proaspătă și un plan ambițios de dezvoltare, Silviu este hotărât să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea locală. În vârstă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea