Rămâi conectat

Curier Județean

Spirit civic, la Baia de Arieş. Un bărbat a găsit un telefon într-o parcare și l-a predat poliției

Mondoc Adriana

Publicat

în

Un bărbat din Baia de Arieş a predat poliţiei un telefon pe care l-a găsit într-o parcare. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că telefonul fusese pierdut de o femeie din oraş căreia i l-au restituit.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează domnului Avram Mihai felicitări pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

Joi, 22 noiembrie 2018, la Poliţia Oraşului Baia de Arieş s-a prezentat domnul Avram Mihai, de 52 de ani, din Baia de Arieş, care a predat un telefon în valoare de 1.400 de lei despre care a declarat că l-a găsit într-o parcare de pe strada 22 Decembrie din Baia de Arieş.

Se pare că telefonul i-a căzut unei persoane în momentul în care aceasta a coborât din maşină.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat-o pe proprietara telefonului şi i l-au restituit, iar pe bărbatul ce a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit, l-au felicitat.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Metoda de învățare „Montessori”, aplicată de o educatoare din Apuseni. Ea este primul educator din România distins cu premiul Merito, în 2018

Unirea Ziarul

Publicat

în

Metoda de învățare „Montessori”, aplicată de o educatoare din Apuseni. Ea este primul educator din România distins cu premiul Merito, în 2018 Grădiniția din localitatea Gura Roșiei, comuna Roșia Montană, va beneficia de un sprijin material important ca urmare a unei campanii de strângere de fonduri derulată în mediul online. Inițiatorul a fost antreprenorul și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea