Rămâi conectat

Curier Județean

SPEROMAX ALBA, în căutare de voluntari implicaţi şi motivaţi care să ajute persoanele afectate de scleroză multiplă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Asociaţia SM SPEROMAX ALBA este în căutare de voluntari implicaţi şi motivaţi care își pot dedica o parte din timpul lor liber pentru a ajuta persoanele afectate de scleroză multiplă.

Așadar, toți cei care se încadrează în profilul voluntarului altruist, responsabil, pro-activ, pozitiv și dornic de a se implica în sprijinirea pacienților cu scleroză multiplă din Alba, sunt așteptați să se alăture echipei asociației.

Beneficiile și satisfacțiile practicării voluntariatului sunt nenumărate, însă, cu siguranță, viitorii membri ai echipei Speromax vor găsi un cadru propice dezvoltării personale, își vor putea îmbunătăți abilitățile de comunicare și relaționare, vor lua parte la cursuri și workshop-uri de formare și vor lua contact cu specialiști din diferite domenii.

Momentan, zece voluntari se ocupă de activitățile și evenimentele organizate de SM Speromax Alba, precum și de vizitele la domiciliile pacienților. Orice mână de ajutor în plus contează pentru ca pacienții să beneficieze de cât mai multe servicii din partea asociației.

Doritorii sunt așteptați să se adreseze Asociației SM Speromax Alba, la numărul de telefon 0752.154.241, printr-un e-mail la adresa [email protected], sau direct la sediul asociației, din Alba Iulia, str. Gladiolelor, nr. 3A. Mai multe informații despre activitatea asociației, puteți afla de pe site-ul www.smalba.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea