Soția lui Cioloș propune un program de mindfulness în școli. În urmă cu un an, Valerie a încercat, cu puterea minții, să ”îndrepte o Stare de Prezență către România

Soția lui Cioloș propune un program de mindfulness în școli. În urmă cu un an, Valerie a încercat, cu puterea minții, să ”îndrepte o Stare de Prezență către România.

Soţia fostului premier Dacian Cioloş, franţuzoaica Valerie Cioloş-Villemin, s-a specializat mai nou în programe de Mindfulness. Ea a venit acum cu o propunere care îi vizează pe copii.

ELIT

Valérie Cioloş-Villemin, soția lui Dacian Cioloș își dorește un program de mindfulness în școli pentru copii. Potrivit acesteia, mindfulness-ul ar dezvolta abilitățile relaționale și de reziliență la viitorii adulți.

„În Australia un copil din 7 are cel puțin un epizod de Tulburare mintală pe an. Cauzele? probleme personale, goana după note bune, presiuni de la social media…

Mai mult de 50% din condițiile de sănătate mintale își iau rădăcinile înainte vârstei de 12 ani.

A introduce Mindfulness în programa scolară este o modalitate de a adresa această realitate și de a dezvolta abilitățile relaționale și de rezilienta la viitori adulți”, a scris Valérie Cioloş pe pagina sa de facebook.

În urmă cu un an, Valerie Cioloș-Villemin a vrut să ajute România, cu puterea minții. Soția fostului premier Dacian Cioloș anuțase că va îndrepta ”Stare de Prezență către România”

Mindfulness înseamnă o stare mentală obținută prin conștiința momentului prezent, prin înțelegerea și acceptarea propriilor trăiri, gânduri și senzații corporale. Înseamnă să fii conștient pe deplin de ceea ce gândești, trăiești și simți, într-un mod calm și liniștit, și să folosești aceste lucruri ca să obții sau să menții o stare de calm, de bine și de înțelegere cu sine și cu ceilalți.

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...