Rămâi conectat

Sport

Sorin Petra, boxerul din Săsciori (Metalurgistul Cugir), locul întâi la Salonta! Sprijin de la oameni de afaceri din comună

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sorin Petra, un pugilist de 18 ani originar din comuna Săsciori, a reușit să câștige de curând turneul de box disputat la Salonta (Bihor). Boxerul legitimat la CS Metalurgistul Cugir și pregătit de antrenorul Gheorghe Constantin a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere în limitele categoriei 57 kilograme.

Din această primăvară, talentatul sportiv de pe Valea Sebeșului este susținut în eforturile sale de a face performanță de către un grup de oameni de afaceri din comuna Săsciori (Florin Pintilie, Mihai Martin și Nicolae Mirca), inițiativa de a-l sprijini financiar, dar și în plan moral, pe Sorin venind din partea lui Florin Pintilie (recunoscut pentru preocupările cu clubul de fotbal ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei, unul cu rezultate excelente la nivel juvenil).

Astfel, la stadionul din Săsciori a fost amenajată o sală de antrenament unde Sorin Petra are condiții bune de pregătire.

Sperăm ca inițiativei noastre să se alăture și alți oameni iubitori de sport din zonă pentru a sprijini tinerii din comună în demersurile lor sportive. Drumul spre performanță cere investiții și efort”, a precizat Florin Pintilie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș Under 17, calificată între primele 16 formații din țară

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș Under 17, calificată între primele 16 formații din țară, după clasarea pe locul secund al Seriei 9, în play-off. LPS Sebeș, Under 17, este calificată între primele 16 formații din țară. Echipa pregătită de Doru Oancea a încheiat sezonul regular pe locul secund în Seria 9 și așteaptă oponentul din faza următoare, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea