Sorin Bumb: ”Liberalizarea prețului gazelor poate genera o problemă de siguranță națională. Comisia pentru Industrii a Camerei Deputaților a decis solicitarea unui punct de vedere din partea CSAT”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Deputatul PNL de Alba, Sorin Ioan Bumb a anunțat că în ședința de astăzi a Comisiei pentru Industrii a Camerei Deputaților s-a concluzionat că liberalizarea prețului gazelor poate genera o problemă de siguranță națională, prin faptul că gazul românesc, din producția internă, va fi vândut la bursă, iar România va fi nevoită apoi să importe gaz pentru a-și acoperi consumul intern. De aceea, s-a decis consultarea CSAT și solicitarea unui punct de vedere din partea acestui organism, înainte de emiterea avizului Comisiei.

”Iată că avertizările mele au produs, în sfârșit, efecte! Am avertizat public, încă din luna mai, asupra costurilor ascunse pe care populația va trebui să le suporte în această iarnă, ca urmare a liberalizării pieței gazelor.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Am mai spus și o repet: eu nu susțin această lege, prin care se scumpesc gazele și atât populația cât și economia națională au doar de suferit. Voi vota împotriva ei, atât in Comisia de Industrii cât și in plenul Camerei Deputatilor.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Chiar dacă nu am decât un vot, voi face tot ce îmi sta in putința pentru a respinge aceste măsuri total nepotrivite și prost gândite, de un guvern ce ne-a adus pe marginea prăpastiei”, a declarat parlamentarul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ineptul 31 octombrie 2017 at 18:48

…pertinenta atitudine. Oricum am sta, asta este treaba alesilor. Este in ordine Domnule Deputat. Va multumim!,…

Comentariile sunt oprite