Rămâi conectat

Politică Administrație

Sorin Bumb: ”Liberalizarea prețului gazelor poate genera o problemă de siguranță națională. Comisia pentru Industrii a Camerei Deputaților a decis solicitarea unui punct de vedere din partea CSAT”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL de Alba, Sorin Ioan Bumb a anunțat că în ședința de astăzi a Comisiei pentru Industrii a Camerei Deputaților s-a concluzionat că liberalizarea prețului gazelor poate genera o problemă de siguranță națională, prin faptul că gazul românesc, din producția internă, va fi vândut la bursă, iar România va fi nevoită apoi să importe gaz pentru a-și acoperi consumul intern. De aceea, s-a decis consultarea CSAT și solicitarea unui punct de vedere din partea acestui organism, înainte de emiterea avizului Comisiei.

”Iată că avertizările mele au produs, în sfârșit, efecte! Am avertizat public, încă din luna mai, asupra costurilor ascunse pe care populația va trebui să le suporte în această iarnă, ca urmare a liberalizării pieței gazelor.

Am mai spus și o repet: eu nu susțin această lege, prin care se scumpesc gazele și atât populația cât și economia națională au doar de suferit. Voi vota împotriva ei, atât in Comisia de Industrii cât și in plenul Camerei Deputatilor.

Chiar dacă nu am decât un vot, voi face tot ce îmi sta in putința pentru a respinge aceste măsuri total nepotrivite și prost gândite, de un guvern ce ne-a adus pe marginea prăpastiei”, a declarat parlamentarul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea